« : 06 Mart 2008, 21:18:47 » |
miss_lotus
Yeni Üye
EvaPower 0
|
 1Haunted 2.Going Under 3.Taking Over Me 4.Everybody's Fool 5.Thoughtless 6.My Last Breath 7.Farther Away 8.Missing 9.Breathe No More 10.My Immortal 11.Bring Me To Life 12.Tourniquet 13.Imaginary 14.Whisper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2008, 23:12:20 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
amy hayranı olmama neden olan album. onun microfondan konser cıvıltısı eşliğinde yankılanan sesi beni kendimden geçirdi ve hala kendime gelemedim... (kaç sene oldu hala album versiyonları yerine bu konser yorumlarını tercih etmekteyim.amy 'nin doğallığı ve haykırmaları olağan üstü ve kimsede yok!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 11:38:51 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2008, 14:51:40 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
amy hayranı olmama neden olan album. onun microfondan konser cıvıltısı eşliğinde yankılanan sesi beni kendimden geçirdi ve hala kendime gelemedim... (kaç sene oldu hala album versiyonları yerine bu konser yorumlarını tercih etmekteyim.amy 'nin doğallığı ve haykırmaları olağan üstü ve kimsede yok!)
kesinlikle. İlk aldığım albümleri... Bu konserin üstüne yok. Her zaman konserleri kayıtlara tercih ederim buradakiler de en iyileri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2008, 18:53:57 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
kapagını sevdiğim albüm :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2008, 13:52:12 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2008, 22:17:09 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
iide ben bunu konser dvdsi die biliom album değil ama neyse elimde olmadıı için yorum yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2008, 10:47:00 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
iide ben bunu konser dvdsi die biliom album değil ama neyse elimde olmadıı için yorum yok
Dvdsi ayrı çıkmıştı bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2008, 07:31:25 » |
Final_Destination
Jr. Member

EvaPower 3
|
Bu albüme takılmama neden olan ilk şey kapağı denebilir.Pelin'in dediği gibi benide düşündürüyo.Şöyle bi kapağa baktım mı dalıp gidiyorum kapağın içinde.. =) Albümdeki bütün şarkılar bağımlı yapacak şekilde özenle şeçilmiş.Dinle dinle hiç bıkmadığım bir albüm.Şarkıların hepsinde ayrı bir tat ve ayrı bir zevk var.Dinlerken çok keyif alıyorum.Vazgeçilmez albümlerimden birisidir.. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2008, 17:23:54 » |
kbra
Jr. Member

EvaPower 1
|
Bu albüme takılmama neden olan ilk şey kapağı denebilir.Pelin'in dediği gibi benide düşündürüyo.Şöyle bi kapağa baktım mı dalıp gidiyorum kapağın içinde.. =) Albümdeki bütün şarkılar bağımlı yapacak şekilde özenle şeçilmiş.Dinle dinle hiç bıkmadığım bir albüm.Şarkıların hepsinde ayrı bir tat ve ayrı bir zevk var.Dinlerken çok keyif alıyorum.Vazgeçilmez albümlerimden birisidir.. =)
aynen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008, 17:48:36 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Rüya gibi bir konser çekimi olmuş.Özellikle DVD özelliğini kullanıp izlerken o bölümler arası geçişler süper.Profesyonellik son aşamada.Sahne arkası görüntüleri de grup hakkında tanıtıcı oluyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2008, 00:36:20 Gönderen: distinct »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2008, 00:29:57 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
benim ilk aldığım albüm..hergün mutlaka dinliyorum dinlemezsem içim rahat etmiyo saatler geçmiyo sanki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2009, 22:16:46 » |
amie
Full Member

EvaPower 0
Rock and Metal
|
kusursuz bir albüm 
|
|
|
|
|
|
bring me to life
|
|
|
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2010, 11:47:02 » |
|
amylee-brit
|
dvdyi izlemekten haşatı çıktı  çok seviyorum bu albümü ama yönetmen konserle çok oynamış o yönü pek hoşuma gitmedi ama farther awayi de çok güzel düzenlemiş
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2010, 18:40:49 » |
mert16
Yeni Üye
EvaPower 0
|
her eva albümü gibi müthiş thoughtless şarkısını mükemmel coverlamışlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|