« : 04 Temmuz 2008, 12:04:25 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
John LeCompt
 John Charles LeCompt (d. 10 Mart 1973, Arkansas) eski Evanescence solo gitaristi Amerikalı müzisyen
Sanatçılığa 90'larda Little Rock sahnelerinde heavy metal müziğiyle başladı. En ünlü gruplardan birini kurdu. Hiç kimse tarafından bilinmiyor iken en ünlü sanatçı gruplarından birinin solisti oldu. Kendisiyle uzun zaman iş yaptığı Rocky Gray zaman zaman John'un grubunda bulunurdu. Sonra Shelly ile evlendi ve iki çoçuğu oldu. Adlarına Bethanie ve John Charles LeCompt (II) koydular. 2007 yılında The Open Door turnesi sırasında gruptan ayrıldı.
..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 12:12:35 » |
|
Silent Scream
|
Evanescence'ın Amy'den sonra ennnn çok sevdiğim üyesi..ex aşkum  ...Mükemmel bi gitaristti keşke gitmeseydi diyorum tekrar  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008, 10:15:28 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2008, 12:48:07 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
gerçekten benimde amy den sonra tek sevdiğim kişiydi gitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2008, 10:16:05 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
keske ayrılmasayı dediğim üyelerden severdim john u 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2008, 21:48:02 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
John ayrılmadı Amy defetti düzeltellim ve ben den soora ki aşkımdır onun yerini kimse dolduramaz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2008, 10:41:27 Gönderen: BeLyIn »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2008, 10:45:52 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
con ayrılmadı eymi defetti düzeltellim ve ben den soora ki aşkımdır onun yerini kimse dolduramaz
Amy defetti demeyelimde John'da bi söylentiye göre Amy'nin sırlarını etrafa yayıyormuş.Sadece söylenti tabii.Böyle olmasını hiç bi Evanescence fanı istemezdi ama gitmesine üzüldüğüm bi üye 
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2008, 11:45:25 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
msjla ayrıl die bi direktife ben defetmekderim bu bnm dilimde böle kim nasıl isterse öle düşünsün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2008, 14:49:38 » |
|
Silent Scream
|
msjla ayrıl die bi direktife ben defetmekderim bu bnm dilimde böle kim nasıl isterse öle düşünsün
Tamam öyle olabilir ama mutlaka aralarında bişey olmuştur..Sonuçta Amy o kadar taş birisi değildir dimi?! Ben inanmıyorum durdukyere böyle şeylerin olacağına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2008, 11:16:08 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
daha önce bi yerde okudum (bulabilirsem konu açıcam) albümde yazım çalışmalrı eymi be teri ile olmuş con ve rakiy uzak tutyulmuş daha sora da söylentiler çıktı con eymi ile ilgili bilgileri dağıtıo die ama ne kadar doru bilemm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2008, 16:24:26 » |
|
Silent Scream
|
daha önce bi yerde okudum (bulabilirsem konu açıcam) albümde yazım çalışmalrı eymi be teri ile olmuş con ve rakiy uzak tutyulmuş daha sora da söylentiler çıktı con eymi ile ilgili bilgileri dağıtıo die ama ne kadar doru bilemm
Neyse artık olan olmuş..Bi daha John'u döndüremeyeceğiz sonuçta..Ama grup üyeleriyle aralarında bi dargınlık varmıdır onu merak ediyorum..Grubun tek dargın olmadığı eski üyesi William ve David sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2008, 11:47:20 » |
|
Silent Scream
|
Bu arada John şu an hangi grupta ? Machina diye bi grup vardı sanırım ondan ayrıldı deniliyordu sanki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2008, 23:06:06 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Ah adamım benim ya!Hele bu aralar iyice taktım ona,bazı fotoğraflarını ve videolarını yeni yeni keşfettim ve hayranlığım arttı tabii Bence de Amy gerçekten onu 'def etmemiş'tir.Eğer gerçekten bir mesajla bittiyse de öncesinden bir şeyler olmuştur tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2008, 14:00:00 » |
|
|