« : 04 Temmuz 2008, 11:47:30 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
Ben Moody

1981 yılında Arkansas'da doğan Ben Moody'yi 1998-2003 arasında gitaristlik yaptığı Evanescence grubundan tanıyoruz. 1994 yılında tanıştığı Amy Lee ile Evanescence'i kurup ilk hit albümleri Fallen'a kadar onunla birlikte müzik yapmayı sürdüren Moody, bas gitar,elektro gitar,piyano ve davul gibi birçok enstrüman üzerindeki hakimiyeti ve müzik yaratma konusundaki kabiliyeti ile uzun yıllar Evanescence'in beyni olmuştu. Grup elemanları arasında kişisel problemler ve müzikal yaratıcılık açısından farklılaşma olduğunu ileri sürerek 2003'de gruptan ayrıldı. Halbuki Amy Lee bir zamanlar onun için müzikal anlamda kendisine en yakın bulduğu insan olduğunu, hatta bu anlamda onu ruh ikizi gibi gördüğünü söylemişti. Amy Lee ile aralarında çıkan aşk dedikodularını ve ayrılma sonrası ortaya atılan diğer iddiaları bir kenara bırakırsak, Ben Moody'nin Evanescence'e katkılarının grubu zirveye taşıyan en önemli etkenlerden biri olduğunu söylemek yanlış olmaz.
Yorumlarda sizden..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 11:46:36 Gönderen: emily »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 11:59:21 » |
|
Silent Scream
|
Müzik açısından yetenekliydi bu adam..Belki gitmeseydi Evanescence bu kadar ara vermezdi müziğe..Hep yeni projeleri olurdu bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008, 10:20:39 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Bence de bu kadar ara olmazdı.Gerçekten grubun beyniydi besteler süperdi ama belki de o olsaydı TOD un bu şeklini göremeyecektik.Yine de olmasını isterdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2008, 12:46:18 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
aslında turneyi yarıda bırakıp gruptan ayrıldığı için nefret etmiştim evanescence ı ve amy i zor durumda bırakmıştı..ama nedenini öğrenince kızdığıma üzüldüm ben e 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2008, 10:08:37 Gönderen: Living Sacrifice »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2008, 10:16:46 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
grubun kurucularından biriydi ayrılmasaydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2008, 21:46:52 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
kurucularından biri değil kurucusu ben moody eymiylen başladılar adı bulanda oydu ortaokul sıralarındayken hem ne bu ayrılan üyeler arkadaşım şu gruba katkısı olan herkes üyedir bence çok yanlış bişi bu yöntem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2008, 01:09:43 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Gerçekten de oldukça başarılıydı keşke ayrılmasaydı, zaten başarısını da bir kez daha "Everything Burns" parçasında Anastacia ile yaptığı düette gösterdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2008, 10:40:00 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
Bence de bu kadar ara olmazdı.Gerçekten grubun beyniydi besteler süperdi ama belki de o olsaydı TOD un bu şeklini göremeyecektik.Yine de olmasını isterdim.
Bu şeklini göremeyeceğimiz gibi yine aynı bi Evanescence görebilirdik..Belki bu klişe Evanescence ı daha da yükseltecekti belki de 3. albüm bile çıkamayabilirdi ama ben Ben Moody'nin kalsaydı iyi işler yapabileceğine inanıyordum
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2008, 11:43:25 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
Gerçekten de oldukça başarılıydı keşke ayrılmasaydı, zaten başarısını da bir kez daha "Everything Burns" parçasında Anastacia ile yaptığı düette gösterdi.
katılmaktayım :oyh:(hani şu dondurma yalayan var ya :biggreen:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2008, 23:18:57 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Nedenini anlayamıyorum ama diğerleri kadar sevemedim onu!Müziğine ve gruba katkısına çok büyük saygım ve sevgim var ama kendisine aynı sevgiyi besleyemiyorum!Ayrılışındaki ilk belirsizlik herhalde sinirimi bozan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2008, 12:58:49 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2008, 13:23:21 » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2008, 14:39:11 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
Nedenini anlayamıyorum ama diğerleri kadar sevemedim onu!Müziğine ve gruba katkısına çok büyük saygım ve sevgim var ama kendisine aynı sevgiyi besleyemiyorum!Ayrılışındaki ilk belirsizlik herhalde sinirimi bozan  0senin gibi saygılı insanlar aradım öteki sitede saygın ve samimiyetin çok saol  eğer isterseniz daha payalaşabilirim media bölümünde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2008, 15:07:24 » |
libitina
Jr. Member

EvaPower 0
|
evet gitmesini bende istemezdim. ama ben gitti evanescence bitmedi. amy lee gitmesinde 
|
|
|
|
|
|
 zamanın silemeyeceği çok şey var...
|
|
|
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2008, 16:21:08 » |
|
Silent Scream
|
evet gitmesini bende istemezdim. ama ben gitti evanescence bitmedi. amy lee gitmesinde  Amy gitmez ama grubu bitirebilir .. Öyle bir durum söz konusu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|