« Yanıtla #30 : 25 Mart 2010, 17:00:51 » |
|
amylee-brit
|
biliyorum böyle bi grupları olduğunu ilk şarkılarını da dinledim ama beğenmedim sonra da canım devam etmek istemedi
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #31 : 25 Mart 2010, 20:12:17 » |
Yakut Şövalye
Yeni Üye
EvaPower 0
|
biliyorum böyle bi grupları olduğunu ilk şarkılarını da dinledim ama beğenmedim sonra da canım devam etmek istemedi
Evet o şarkı pek güzel değildi ama bury me alive dijital satışta 7 milyona yakın bir rakam sattığı söyleniyor son yayınladıkları without you dinlemediysen mutlaka dinle gerçekten ilk parçaya göre daha güzel ve kesinlikle ben moody ve tayfasının yaratıcılığı ortaya koyuyor bir ara dinle 
|
|
|
|
|
|
ÇEK PERDENİ DURMA HİÇ DÜŞÜN O YIRTIK DÜŞLERİ YAŞAM KIYISINA VURAN DALGALARLA ÜŞÜMEK İSTEDİM BİR MEYHANE KÖŞESİNDE BU GECE YARISI İÇMEK VAR HAYATIM BOZUK BİR FİLM DURMADAN GERİYE SARAR
|
|
|
« Yanıtla #32 : 26 Mart 2010, 00:54:40 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
ben moody gitti o güvenilir biriydi amy için ama gitti ve bitti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 06 Nisan 2010, 18:23:48 » |
|
amylee-brit
|
amy ile nişanlı oldukları daha sonra ayrıldıkları ve ben'in sadece işi yürütemediği de söyleniyo ama ben dikkate almıyorum
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #34 : 13 Nisan 2010, 21:36:54 » |
sistem hatası
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Bence çok komik birşey bu sonuçta ben moody i veamy lee i birbirine yakıştıran çok hayranları var hem saplantılı fanların ortaya attığı bir haber olmadığı ne mağlum!
|
|
|
|
|
|
Kehanet-i Rivayet ederler geleceğimi,sonsuz bir azap bekler bedenimi,kim nasıl anlasın halimi,kimseden umut dilenmeden bekledim sabırla Tanrı'nın merhametini.Sevdiklerim kimdi düşmanlığım neydi;unutmak gerekti hepsini ışığınla aydınlanır hayat bulur hücrelerimin hepsi...
|
|
|
« Yanıtla #35 : 10 Haziran 2010, 21:56:02 » |
|
tenacious_D
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 17:02:00 Gönderen: tenacious_D »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 23 Ağustos 2010, 02:40:12 » |
|
|
|
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2010, 14:27:06 » |
ainariel
Full Member

EvaPower 0
!! <:o) !!
|
sana zaten hiç ısınamamıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 26 Eylül 2010, 14:33:06 » |
|
|
|
« Yanıtla #39 : 26 Eylül 2010, 15:40:37 » |
|
-OkaN-
|
idolüm diyebileceğim bir adam 
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #40 : 26 Eylül 2010, 15:46:46 » |
|
|
|
« Yanıtla #41 : 15 Kasım 2010, 14:06:59 » |
|
kerem
|
Bana göre bu şahıs müzik tarihinin en iyilerine adını yazdırmıştır. Piyano , gitar , söz yazarlığı ve vokal ( everything burns tam değil biliyorum  )'i de aynı müthişlikte başarabilen kaç sanatçı var acaba ?. Bir elin parmakları kadar desem abartı yapmamış olurum herhalde. Bu adamın hiç başarısız bir çalışmasını görmedim. WatF'a başarısız demeyi bıraksınlar. Bu adam başarısız olacağını bilse böyle bir projeye girişmezdi. Kesinlikle çok daha iyi yerlere gelecek bir grup WatF. katılıyorum aynı düşüncedeyiz mehmet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 30 Aralık 2010, 17:23:32 » |
|
|
|
« Yanıtla #43 : 30 Aralık 2010, 17:46:50 » |
|
amylee-brit
|
bu baya eski bi görüntü vardı bende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 30 Aralık 2010, 20:13:01 » |
|
tenten_NrtN
|
çoook çok ufak bi rol ama sadece bu kareler var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|