« : 03 Temmuz 2008, 17:09:36 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
amy bu sıralar kendini aile hayatına verdi ve mutlu heralde. ikinci albüm öncesi moralinin ve psikolojisinin iyi olmadığı için daha karanlık ve gothik bir album çıkardılar.yani fallen deki sertliğin yerini kasvetli havası olan bi albüm aldı. acaba 3. album nasıl düzenlencek?kimlerle yaoıcak amy albümü? ve fallendeki sert tarza yakın birşeymi olacak acaba? yoksa the open door 'daki gibi iki albumdende farklı bir tarzla şaşırtıcakmı bizi?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 17:17:16 » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 18:30:38 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
fallen gibi bir albüm olmasını isterim ben ama the open door gibi bir sasırtmacada olabilir..sonucta güzel olur yanı =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2008, 19:06:01 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2008, 12:00:39 » |
.::Abyss::.
Yeni Üye
EvaPower 0
|
ben amy nin yine iyi bişeyler yapacağına inanıyorum beklicez ve görücez
|
|
|
|
|
|
αя¢н αηgєℓ
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2008, 14:17:20 » |
|
Silent Scream
|
bence şaşırtır şimdi amy mutlu ya bence bu şarkılarınada yansır ve 3. albüm bana göre punk/rock karışık olur bence : ama olmaz umarımm  Bencede  ..Ama punk tarzı bişeyler yapacağını sanmıyorum..Bence 3. albümde daha iddialı bi ekiple dönecek.. kesinlikle farklı olur ama eskilerden de kalıntılar olabilir albümde. Amy nin tarzı sabit biraz sert ve kasvetli olacağı kesin olsun da zaten  Bende eskiden kalıntıların kalacağına inanıyorum..Sonuçta TOD'da öyle oldu  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2008, 11:02:31 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
amy der ya 'karanlık ve epik müzik yapamazsam yaşayamam' bence böyle bir albüm çıkarabilir 'karanlık ve epik' gerçi her zaman öyle şarkılar ama fallen albüümndeki şarkılar daha karanlıktı inş.fallen gibi bir albüm çıkarırlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2008, 08:28:44 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
amy der ya 'karanlık ve epik müzik yapamazsam yaşayamam' bence böyle bir albüm çıkarabilir 'karanlık ve epik' gerçi her zaman öyle şarkılar ama fallen albüümndeki şarkılar daha karanlıktı inş.fallen gibi bir albüm çıkarırlar
İnş. ama ben 3. albümün çıkacağındanda şüpheliyim ya  belki 3 çıksa 4 çıkmaz gibi geliyor bana 
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2008, 23:21:04 » |
Clementine
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Ben Amy'nin artık Evanescence adı altında devam etme taraftarı değilim açıkçası. Müzik adına bir şeyler yapacaksa solo devam etmesi kendi yararına olur diye düşünüyorum. Çünkü artık gruba ait kesin elemanlar yok. Troy ve Will kalıcı birer üye değildi,kendi söylemişti. O yüzden ben de Amy'nin "eski Evanescence" a saygı duyup,solo çıkmasını beklerim. Yani zaten bir şey farkedeceğini sanmıyorum.Sonuçta yine kendisi ve müziği olacak. Hani kimse karşı çıkamaz "hayır efenim Evanescence olarak kalmalı" diye.Çünkü Evanescence diye bir şey kaldı mı ? Hayır. Yani orijinal bir üye kaldı mı Amy'den başka ? yok. İşte o yüzden bence yoluna solo devam ederse,kendisi için çok iyi olacak 3.albümde. Sanırım bu Tarja'sız Nightwish gibi bir şey. Geriye kalan tek eleman Amy.o yüzden 3.albüm yapacaksa eğer,solo bir şeyler bekliyorum,her ne kadar kendisi Evanescence olarak devam edeceğim dese de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2008, 23:58:39 » |
intoxic babe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Amy zaten bir röportajındada belirtmiştir ki ;
Ben artık kendim bir şeyler başarmak istiyorum..Kendim müzik yapıp söylemek istiyorum. Demiş ve film müziği yapmak istediğini söylemiş ..
Bencede iyi olur öyle kendi başına ..
Ama ;
Evanescence yani adı var bir kere.. Bence evanecence ayrılmamalı ve yine güzel sert albümler yapmalı.
Amy'den gelecek albümde ben sert şarkılar beklemiyorum .. Daha çok my immortal breathe no more tarzı şarkılar yapacağına inanıyorum ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2008, 12:12:32 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
sert o fallen origin gibi bi albüm istiyorum karanlık gizemli ve gerçekleri gösteren the last song koyulursa gayet ii olur tod dan beklediimi pek alamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2008, 17:21:47 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Bence tema "yılmamak" olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 13 Temmuz 2008, 18:38:50 » |
prediction
Jr. Member

EvaPower 0
|
en az diğerleri kadar karanlık ve karışık olmasını isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2008, 21:00:06 » |
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14
ZOomzOoM
|
Çıta gittikçe yükseliyor ve yükselmeye devam etmeli.Her albümde beğenilmeyen şarkılar çıkar.Evanescence 3. albümünü mükemmel yapmalı.Tod ve Fallen albümünden çok daha iyi olmalı bence.Beklentim bu yönde.
|
|
|
|
|
|
 Life is Simple
|
|
|
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2008, 09:41:45 » |
İrEm
Full Member

EvaPower 2
|
Çıta gittikçe yükseliyor ve yükselmeye devam etmeli.Her albümde beğenilmeyen şarkılar çıkar.Evanescence 3. albümünü mükemmel yapmalı.Tod ve Fallen albümünden çok daha iyi olmalı bence.Beklentim bu yönde.
katılıyorum fallen albümü karanlık ve sertti TOD da biraz karmaşıklık vardı hafif bir albüm oldu biraz ama dediğin gibi 3. albüm ikisindende iyi olmalı yada ikisinin karışımı gibi birşey de olabilir bence 
|
|
|
|
|
|
 DüŞüNmEyİ bIrAk KuRtUlMaK iStEsEnDe KaRaNlIk GüZeL dEğİl AcInI hAfİfLeTsEdE
|
|
|
|