+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Haberler
 Albümün çıkış tarihi ertelenmiş :(

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Albümün çıkış tarihi ertelenmiş :(  (Okunma Sayısı 1163 defa)
« : 24 Temmuz 2010, 12:58:54 »
Evagram
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Biliyorsunuz geçen günlerde Legends & Lyrics "Your Love" ın 30 saniyelik bir parçasını yayınladı.Bunun üzerine ben bu parçanın gerçekten yeni albüme ait olup olmadığını sormak için Legends & Lyrics e bir E-Posta gönderdim, aynen şöyleydi;
 "Is "Your Love" EvanescencE s new single? In web, everybody talking about it.Please give us information.We missed Evanescence and can't wait for new album and first single...Thanks a lot"

Onlardan aldığım cevap ise beni biraz şaşırttı, biraz da üzdü  Undecided o da aynen şöyleydi ;
 "The video that we released is a 30 second clip of the song that Amy Lee performed on our show. The DVD of that show should be available in couple to several months. "Your Love" is part of the new Amy Lee album. From what we heard, the release date for the album has been postponed until later date."

Sorumun Türkçesi ;
" "Your Love" EvanescencE'in yeni teklisi mi?İnternette herkes bunun hakkında konuşuyor.Lütfen bize bigi verin.Evanescence i özledik ve yeni albüm ve yeni tekli için sabırsızlanıyoruz...Çok teşekkürler"

Cevabın Türkçesi ;
 "Bu yayınladığımız Amy Lee nin programımızda sergilediği şarkının 30 saniyelik klibidir.Bu programın DVD si birkaç ay içinde piyasada olacaktır."Your Love", Amy Lee nin yeni albümünün bir parçasıdır.Duyduğumuza göre; albümün çıkış tarihi ileriki bir tarihe ertelenmiştir"

Sonuç olarak albümün çıkış tarihi ertelenmiş olabilir Undecided  Aslında bu beklediğim birşeydi çünkü kayıtlar sırasında grubun başına birçok olay geldi :-(

« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2010, 14:42:44 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

tanrımmm  Cry
Yeter ya yeter  Cry Cry
Bekle Bekle nereye kadar  Cry Cry

« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2010, 15:45:31 »
Burcu
Hero Member

EvaPower 4

off ya uzattılar iyicee yani Angry Sad

« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2010, 16:55:17 »
Dream
Jr. Member
**

EvaPower 0

Evanescence is Life ^^

ama bizede acısınlar cok bekledik ya  Sad

Swallow it up for the sound of my screaming
cannot cease for the fear of silent night
Oh how I long for the deep sleep dreaming
the goddess of imaginary light
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2010, 18:45:28 »
antika2305
Hero Member

EvaPower 2

Ghost of Sparta

Merak etmeyin.Bu uzatmadan kasıt şu ana kadar olan gecikmeler.Albüm büyük ihtimalle bu yılın sonuna doğru elimizde olacak.

Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2010, 18:51:49 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

Merak etmeyin.Bu uzatmadan kasıt şu ana kadar olan gecikmeler.Albüm büyük ihtimalle bu yılın sonuna doğru elimizde olacak.
bence de daha ne kadar uzatabilirler ki zaten!
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2010, 19:31:52 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

dvd çıkacak iyi haber Grin albüm gecikti kötü haber Angry ama ben zaten evadan böyle bişe bekliyodum güvenmiyorum onlara aralığın sonunda çıkar albüm Angry

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2010, 19:34:04 »
Evagram
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Smiley umarım daha fazla beklemeyiz Undecided Bu arada sitede hala 2010 yazıyor :S
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2010, 20:01:32 »
Eva.nescence
Yeni Üye
*

EvaPower 0

waking up i see that everything is ok! :)

Dediğin şarkılar The Open Door'dan çıkarılmış şarkılar ve 30 sn'yelik görüntüler ise çok önceden vardı sanırım-aklıma şu an nerede çekildiği gelmiyor.-
Bende fark ettim anasayfada 2010 Fall yazmıyor..Neyse,bekleriz sorun değil.  Wink

i hate bein' on my own n everyone can see that..
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2010, 20:19:49 »
Evagram
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Dediğin şarkılar The Open Door'dan çıkarılmış şarkılar ve 30 sn'yelik görüntüler ise çok önceden vardı sanırım-aklıma şu an nerede çekildiği gelmiyor.-
Bende fark ettim anasayfada 2010 Fall yazmıyor..Neyse,bekleriz sorun değil.  Wink

Bende hala gözüküyor, google dan aradığınızda da New Album Release Fall 2010 diye gösteriyor  Grin ben de merak etmiştim ve Legends & Lyrics e E-Posta gönderdim ve onlardan aldığım yanıt 30 saniyesi yayınlanan şarkının yeni albümün bir parçası olduğuna dair  Smiley Birde bu 30 saniyelik görüntü daha yeni Legends & Lyrics te görüntülendi Smiley
« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2010, 21:23:24 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Bende hala gözüküyor, google dan aradığınızda da New Album Release Fall 2010 diye gösteriyor  Grin ben de merak etmiştim ve Legends & Lyrics e E-Posta gönderdim ve onlardan aldığım yanıt 30 saniyesi yayınlanan şarkının yeni albümün bir parçası olduğuna dair  Smiley Birde bu 30 saniyelik görüntü daha yeni Legends & Lyrics te görüntülendi Smiley
Hayır onu demiyor..O yazı Herkeste gözüküyor  Grin
Amynin Resminin üstünde de vardıı Görmek istersen Yüklerim arşivimde var  Wink

« Yanıtla #11 : 24 Temmuz 2010, 21:35:15 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Daha Önce Resmin üstünde de vardı .
görmeyenler için Yükledim  Smiley

« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2010, 22:54:00 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

aglıcam şimdi amaaa....... Cry
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2010, 23:17:40 »
Evagram
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Haa onu diyorsunuz  Grin belkide artık herkes biliyor diye kaldırmışlardır Smiley bu sene içinde çıksın da ne zaman çıkarsa çıksın  Grin
« Yanıtla #14 : 26 Temmuz 2010, 10:21:35 »
favor
Full Member

EvaPower 1

..........V..........

sabredelim arkadaşlar belki böyle olması daha iyi erken çıkıp eksikleri olacağına geç çıksın tam çıksın  punk

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord