« : 16 Temmuz 2010, 00:48:01 » |
HallowEva
Jr. Member

EvaPower 1
|
I feel like I got jerked at the Grammys because I'm aggressive," said the aggressive rapper. "I don't understand how (Evanescence) get best new artist. I will never go back to the Grammy Awards ever in my career."
bunu 50 cent demiş...
Anladığım kadarıyla Grammy de aptal yerine kondum..Onların(( evanescence yi kastediyor )) nasıl yılın en iyi artist ödülünü aldıklarını anlamıyorum..Bir daha gitmiycem.. gibi bişiler demiş
Evanescence nin grammy aldığı ödül töreni
Hatırlarsanız Amy ödülü almak için sahneye çıktığın 50cent de sahneye fırlamıştı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2010, 13:12:53 » |
|
amylee-brit
|
Amy daha sonra 50 cent her ödülü toplarken onu alkışladıklarını ancak kendileri aldığı zaman 50 centin bunu kabullenemediğini söylemişti ama sonradan aralarında bi sorun kalmamıştı 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2010, 13:23:56 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2010, 18:45:51 » |
gozdelee
Yeni Üye
EvaPower 0
never was and never will be...
|
bu tür davranışlar tüm ünlü rapçilerin geninde var heralde... 
|
|
|
|
|
|
'never was and never will be..
|
|
|
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2010, 19:21:16 » |
HallowEva
Jr. Member

EvaPower 1
|
Evet hiçbiri yediremiyor.. Örneğin kayne west..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2010, 12:46:43 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2010, 20:03:30 » |
Eva.nescence
Yeni Üye
EvaPower 0
waking up i see that everything is ok! :)
|
Kanye bence haklıydı tabii ki ama 50 cent yani adamım senden bunu beklemezdim yıllardır aynısını diyorum böğğ 
|
|
|
|
|
|
i hate bein' on my own n everyone can see that..
|
|
|
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2010, 22:51:09 » |
|
tenacious_D
|
ya bu ne sacmalık ya millet bu kadar mı bencil olur hep bana hep bana yani  nese seneye aday gösterildiğim 6 dalda 6 ödülüde kapınca beyonce de sahneye fırlıcak ama napalım kaderin bir cilvesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 25 Temmuz 2010, 14:47:12 » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2010, 10:18:35 » |
favor
Full Member

EvaPower 1
..........V..........
|
bu tür davranışlar tüm ünlü rapçilerin geninde var heralde...  tabi ki geçen fanta gençlik festivalinde ceza çok uzattı bizimkiler şebnem gelsin sen git gibilerinden kouştular sonra ceza küfür etmeler sahneden atlamalar alayı böyle bunların yani şarkı söylerken bile rockçılara punkçılara laf atıyor olmaz böle bişe zaten alanın %75 i rockçı sen nie böle yapıyon anlaşılan kaşınıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2010, 20:55:43 » |
HallowEva
Jr. Member

EvaPower 1
|
Kanye haklı değildi... O kız ödülü hakederek kazandı.. Hem onaneymişki sanki üstüne vazifeymiş gibi atladı sahneye..Hiç sevmem Kanye yi !.. 50 Cent i de sevmiyorum artık  zaten sevmezdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2010, 21:19:07 » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2011, 16:37:19 » |
my immorTaL
Full Member

EvaPower 3
'Zamanın silemediği çok fazla şey var'
|
hakeden almıs gerısı bos 
|
|
|
|
|
|
Burada, çocukça korkuLarım tarafından bastırıLmış haLde buLunmaktan çok yoruLdum
|
|
|
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2011, 18:56:22 » |
|
amylee-brit
|
 |
|
|
arkadaşlar evanescence 2 grammy aldı ama bundan sonraki albümüyle 10 milyon fln satmazsa grammyyi unutun hepimizin tanıdığı ve çok sevdiği rock gruplarının çoğunun grammysi yok veya bikaç tane var müziğin kraliçesi madonna bile 1 tane albümüyle müthiş başarı yakaladı ve tüm grammyleri o albümden, beyonceye 1 gecede 6 ödül veren taylor swift'in kucağını taşıyamayacağı kadar ödülle dolduran grammy, çok yakından takip ediyorum grammyyi ve emin olun ki artık müziğe ödül vermiyorlar hatta uzun bir zamandır ve evanescence'ın kazandığı grammyler de albüm satışları ve popülaritesi sayesinde oldu. grammy, mtv ve diğer tüm müzik ödülleri artık hepsi zirvede olanların yanında bir örnek veriym; christina aguilera 3 tane grammy aldı hatta 2007 ve 2008 yıllarındaki performansları grammy tarihinin en iyilerindendi ancak son albümü eskileri kadar başarılı olamadı ve 0 tane adaylık elde etti üstelik inanılmaz bir ses performansı gösterdiği you lost me bile aday olamadı bu yüzden artık bu ödülleri ve ödül törenlerini önemsemiyorum ve son cümlem f..k you grammy and you all
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
|