+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Müzik Sohbet/Haberler
 Rock Müziğini Pop Müzikten Ayıran Özellikler Ne Olabilir?

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rock Müziğini Pop Müzikten Ayıran Özellikler Ne Olabilir?  (Okunma Sayısı 896 defa)
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2011, 20:02:24 »
rock_sry
Jr. Member
**

EvaPower 0

Rock daha sanatsaldır...

amy lee.
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2011, 14:13:43 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Tek bi kelime ile ifade etsem SAMİMİYET derim. Pop sahte geliyor...(Hayır Madonna' ya hala saygım sonsuz  Grin )

« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2011, 10:22:53 »
favor
Full Member

EvaPower 1

..........V..........

rock insanların için deki asıl duygların yansımasıdır mesela insanların bencilliğinden  bahseden bi şarkı söyleyebilirsinlz (ogün sanlısoy - ben ) ama pop da ise kuruluşundan bu yana kadar aşk sevgi kopkop başka bişey yok yani rock gerçek pop sahte (2-3 kuruş parakazanmak için) artık sizinde rock ve rep dinleyenlerin sayısının artığını görüyorsunuz insanlar artık gerçği görmeye başladı

« Yanıtla #18 : 07 Kasım 2011, 22:08:46 »
ea_np
Jr. Member
**

EvaPower 0

Rock & Metal Forever

rock müzik diğer müzik türlerinden çok çok farklı.
hele bana pop müzik denilince bir geriliyorum, nefret ediyorum. (dinleyenlere karşı tabii saygım var, zevkler kesinlikle tartışılmaz)
 2-3 sanatçı var gerçekten  pop müzik dalında işine  değer veren onlarıda dinlemiyorum ama işlerini iyi yapıyorlar. onların dışında eğlence için yapılan müzik geliyor bana hiçbir anlamı yok bomboş bir müzik.
rock müzik öyle değil, rock müzikte çok farklı bir emek var lezzet var, insanın dinledikçe dinleyesi gelen, kendinizi bulduğunuz bir müzik tarzı. pop müzik anlamsız ifadelerden oluşuyor rock ise anlamlı.

rock forever  punk

Asi Prensesim | Amy Lee 

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord