+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Gündem
 İsrail Mavi Marmara Yardım Gemisine Saldırdı!

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail Mavi Marmara Yardım Gemisine Saldırdı!  (Okunma Sayısı 552 defa)
« : 31 Mayıs 2010, 17:57:09 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

İsrail'in silahlı baskın düzenlediği Filistin'e insani yardım götüren gemiye yapılan baskında hayatını kaybedenlerin sayısının 3 olduğu belirtildi. Saldırı sonucu 30'u aşkın insanın yaralandığı belirtildi

İsrail askerleri yardım gemilerine operasyon düzenleyerek yardım gönüllülerine havadan ateş açtı. Helikopterlerle gemiye inen askerlerin gaz bombası ve silahla gemiye müdahale ediyor. Askerlerin müdahalesi ile yardım gemisinde bulunan 2 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İsrail Televizyonu'nun iddiasına göre en az 16 kişi hayatını kaybetti.

İsrail Büyükelçisi Gabi Levi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan'ı konuyla ilgili bilgilendiriyor. Bakanlık'ta kriz masası oluşturuldu.

İHH Başkanvekili Yavuz Dede'den alınan bilgiye göre operasyon sırasında 2 kişi öldü, yaklaşık 30 kişi yaralandı. Sadece Mavi Marmara gemisinin durumu hakkında bilgi alınabilirken diğer gemilerin durumu hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Gemilerle olan iletişimde sürekli kesinti yaşanmakta.

Gemiden gelen ilk görüntülerde yardım beklediklerini söyleyen gönüllüler,dünyanın  bu engellemeye sesini çıkarmasını söyledi.

Gazze'ye ulaşmaya çalışan yardım gemisinde 60'tan fazla kadın, bebek ve 88 yaşında  bir rahibin olduğu öğrenildi.

İSRAİL ASKERLERİ OPERASYONA BAŞLADI

Bülent Yıldırım akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da 2 İsrail gemisinin yaklaşmakta olduğunu söyledi. Yıldırım’ın bu açıklamasının ardından gemide bulunanlara can yelekleri dağıtıldı. Yıldırım gemidekilere “İsrail’in gerçek yüzüyle karşılaşmak üzereyiz. Savaş gemilerini yola çıkardı ve şu anda gördüğümüz 2 tane var. Etrafta daha fazla da olabilir. Onlara karşı kendi savunmamızı yapacağız. Geri adım atmayacağız. İsrail’in geri adım attığını herkes görecek. İnsanlarımızın İstanbul ve Ankara’daki büyükelçiliğin önüne gidip kilitlemesi lazım“ diye seslendi.

İsrail askerleri yardım gemilerine operasyon düzenleyerek yardım gönüllülerine havadan ateş açtı. Helikopterlerle gemiye inen askerlerin gaz bombası ve silahla gemiye müdahale ediyor. Askerlerin müdahalesi ile yardım gemisinde bulunan 2 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 00:39:33 »
edis12
Sr. Member

EvaPower 3

kabul edilemez bir olay...
yetkillilerin bir an önce bişey yapması gerekir.....

« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 09:43:46 »
DeadLyRoaD
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Bu yapılanları herkes gördü sonuçta amerika hala nasıl esnek olun dıyor ben anlamıyorum kendileri ırakta afganistanda vietnamda ve daha bır cok yerde esnek mı davrandılar? Hayır. Bizim de esnek davranmamızı beklemesinler o zaman. Bunun dışında bu kadar haber cıktı ben buna uzuluyorum . 6 tane şehit verdik bu olay yuzunden onlarda gundem dısı kaldı =/
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 10:08:45 Gönderen: DeadLyRoaD » Logged

SüperNaturaL . Sammy and Dean Winchester
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2010, 15:16:05 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

evet o olay yüzünden bu gündemde pek kalmadı "aynı anda" oldukları için

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 19:51:21 »
DeadLyRoaD
Yeni Üye
*

EvaPower 0

'Tesadüf'  işte naparsın...

SüperNaturaL . Sammy and Dean Winchester
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2010, 21:34:03 »
sPook..
Jr. Member
**

EvaPower 0

2 yaşındaki çocuğa silah doğrultandan başka ne beklenebilirdi ki ?

« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2010, 18:18:03 »
LaNceLoT
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Bir çoçuğun sorduğu soru:"Anne İsrail askerleri küçükleri küçük mermilerle mi öldürüyor?".
Buyrun size tek kelimeyle israil vahşeti..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord