« Yanıtla #45 : 18 Ağustos 2010, 11:49:13 » |
|
tenacious_D
|
we are the fallen evanescence fanlarından hariç kendi hayran kitlesini oluşturmuş bir grup daha önce söylediğim gibi bu grubu gözünde çok fazla büyütenler var..Ayrıca kimin umrundaa onları sevin yada nefret edin onlar işlerini yapıyorlar..
evet aslında ya bircok insana da biz garip geliyoruz artık okulda bana 'ıyyy evacı pislik' diolar  gerci hosuma gidio ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 24 Ağustos 2010, 13:57:08 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
kesinlikle haklısın.acıkcası ben carly nin sesini amy lee ninkinden daha guclu buluyorum (yalnıs anlamayın sakın sadece canlı performansları dinleyin ve ne demek istediğimi anlayın amy bnm için hep bir numara olcak  ) sarkıları her ne kadar eva kadar iyi olmasa da gercekten iyi bir grup oldugu göz ardı edilemez.Ayrıca grubun evanescence la hiç bir bagı yok zaten sadece ortak bi gecmişi gibi bişiyi var bu da umrumda deil cok severek olmasada takip ediorum ve dier üyelerle ilgili yaptıgın eleştrilerede katılıorum....  Sesi Amy'den güçlü olamaz çünkü şarkıları rahat söylemiyor.Ağzının şekli sürekli değişiyor zaten.Uzuyor,büzüyor,mikrofonu yakınlaştırıyor,uzaklaştırıyor,kısacası kendini çok kasıyor.Özellikle the only one canlı performansını gördüğümde bundan emin olduğumu söyleyebilirim.Bence kesinlikle çok daha iyisi bulunabilirdi.Gerçi artık yavaş yavaş eski kimliklerinden sıyrılıp bağımsız bir grup olma yoluna girdiler.Umarım çok başarılı olurlar.Ben Moody nereye ben oraya 
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #47 : 25 Ağustos 2010, 18:35:30 » |
|
|
|
« Yanıtla #48 : 13 Eylül 2010, 21:00:40 » |
|
kerem
|
without you ve samhain şarkıları çok güzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 17 Eylül 2010, 20:59:28 » |
|
tenacious_D
|
st. john, don't leave me behind a hastayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 18 Eylül 2010, 12:09:15 » |
|
-OkaN-
|
ya dün youtube de we are the fallen in bir radyo programında bury me alive i akustik olarak farklı bir şekilde yorumlamışlar bence çok güzeldi ve sesi gerçekten güçlü
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #51 : 18 Eylül 2010, 22:24:49 » |
|
tenacious_D
|
bencede yaaa ama anlatamıorum işte....peki paylasır mısın linki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 26 Eylül 2010, 14:19:51 » |
|
amylee-brit
|
tabi ki fan kitlesi zamanla artar ama asla evanescence'ın yarısı kadar bile patlama yapamazlar çünkü onlarda ne bmtl şarkısı gibi bir şarkı ne de amy gibi büyülü bir ses var
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #53 : 26 Eylül 2010, 15:25:30 » |
|
amylee-brit
|
albümün tamamını dinlemediğim için yorum yapamam ama onların vokalisti amy gibi değil bu konuda sen de hemfikirsindir ama sonuçta fan demek her zaman evanescenceın yanında olmak demek en azından bana göre benim en sevdiğim albüm tod dolayısıyla toddan daha iyi bir albüm beklerim ama ne olursa olsun her zaman için evanescence fanıyımdır hem todu beğenmeyip gruba sırt çevirenler hem de gelecek albümü beğenmeyip gruba sırt çevirecekler gerçek fan değildir sonuçta
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #54 : 26 Eylül 2010, 15:34:58 » |
|
-OkaN-
|
evanescence fanı olmak onların her yaptığını alkışlamaksa zaten fan olmayayım ben kalsın sonuçta tod için bişe diyemem ama eleştirel bakmakta fayda var amy lee nin ya da evanescence nin her yaptığını beğenmek zorundaa değiliz elbet  evanescence grubunu elbette seviyorum o yüzden burdayım ama her yaptıklarını beğenmiyorum o kadar  ben moody nin yaptığı açıklamadan sonra watf ve eva gruplarını birbirine kıyaslamak artık gereksiz diye düşünüyorum ve inanıyorum ki 2. albümleri çok daha güzel ve beklentileri karşılayacak bir albüm olacak buna inanıyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2010, 15:43:15 Gönderen: -OkaN- »
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #55 : 26 Eylül 2010, 15:43:52 » |
|
tenacious_D
|
tabi ki fan kitlesi zamanla artar ama asla evanescence'ın yarısı kadar bile patlama yapamazlar çünkü onlarda ne bmtl şarkısı gibi bir şarkı ne de amy gibi büyülü bir ses var
ya neden konuyu amy_carly olayına bagladın anlamadım acelya.... yalnızca watf gözünde nasıl bir grup oldugunu ve bu grubtan neler beklediğini söledi.....söylediklerin burdan 'evanescence kadar basarılı bir grup amy olmadan olmaz' gibi anlasılıor....ayrıca okana katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 26 Eylül 2010, 15:53:05 » |
|
amylee-brit
|
 |
|
|
ya neden konuyu amy_carly olayına bagladın anlamadım acelya.... yalnızca watf gözünde nasıl bir grup oldugunu ve bu grubtan neler beklediğini söledi.....söylediklerin burdan 'evanescence kadar basarılı bir grup amy olmadan olmaz' gibi anlasılıor....ayrıca okana katılıyorum... çünkü arkadaş sizce fan kitlesi artar mı diye bir soru sordu ve ben de ona cevap verdim ve nedenlerini söyledim ve hiçbir zaman o kadar patlama yapamazlar çünkü sesi amy kadar insanı büyüleyen duygusal bir ses değil diye düşünüyorum sorulan sorunun cevabı bu evanescence fanı olmak onların her yaptığını alkışlamaksa zaten fan olmayayım ben kalsın sonuçta tod için bişe diyemem ama eleştirel bakmakta fayda var amy lee nin ya da evanescence nin her yaptığını beğenmek zorundaa değiliz elbet  evanescence grubunu elbette seviyorum o yüzden burdayım ama her yaptıklarını beğenmiyorum o kadar  ben moody nin yaptığı açıklamadan sonra watf ve eva gruplarını birbirine kıyaslamak artık gereksiz diye düşünüyorum ve inanıyorum ki 2. albümleri çok daha güzel ve beklentileri karşılayacak bir albüm olacak buna inanıyorum okan ben ztn evanescenceın her yaptığını alkışlayalım demedim ztn evanescence'ın bazı şarkılarını sevmediğimi söylemiştim (örn:forgive me) yani evanescence'ın her yaptığını beğenen bir insan değilim (örn:yeni albümün gecikmesi konusunda evanescence'ı en çok eleştiren kişi benim yine başka bir örnek: amy'nin tod konserlerinde performansının eskisi kadar iyi olmadığını söyleyen de benim) ama ben sırf yeni şarkıları eskileri kadar güzel değil diye bi kenara atamam sabırla yeni albümü beklerim ki evanescence'ın ne olursa olsun iyi işler yapacağına inanıyorum ve benim bahsettiğim onlara bi defa istediğin müziği yapmadılar diye sırt dönmekti gerçek bir fan bunu yapmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 26 Eylül 2010, 16:05:00 » |
|
-OkaN-
|
2003 yılından 2010 yılına fallen nin satış rakamları 25 milyonu aştı bu sadece legal olarak illegal olarak tahmin edilemiyor the open door piyasaya çıktığından bugüne legal olarak 7 milyon sattı illegal olanı elbette bilinmiyor beklentilerin ötesinde olmaktan çok beklentilein altında ezilen bir albüm oldu The Open Door genel olarak iyi bir albümdü ama fallen kadar büyük bir patlama yapmadı 24 haziranda istanbul kuruçeşme arenada verilen konserin ardından turkcell zarar ettiğini açıkladı diyeceğim odur ki evet ne we are the fallen ne de evanescence fallende yakaladıkları o muazzam başarıyı bir daha yakalayamazlar bir fan olarak şunu diyebilirim ki bu hayal kırıklığı en azından benim açımdan öyle ayrıca evanescence ye kimsenin sırt döndüğünü düşünmüyorum sadece ama sadece beklentiler çok yüksekti ve bu çıkacak albümde beklentiler yine yüksek ilk seferde beklentileri karşılıyamadı umarım çıkacak albümde bu beklentileri karşılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2010, 16:09:23 Gönderen: -OkaN- »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 26 Eylül 2010, 16:16:17 » |
|
-OkaN-
|
bu arada we are teh fallen yakında yeni single çıkarıyor...yanlış anlamadıysam kapağınıda hayranlarının tasarlamasını istiyor ama emin değilim ondan tam öyle duydum yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 26 Eylül 2010, 16:49:41 » |
|
-OkaN-
|
we are the fallen in U2 cover ını dinlemeyen varsa dinlesin with or without you çok güzel seslendirmiş carly 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|