« Yanıtla #90 : 14 Aralık 2010, 20:08:29 » |
|
-OkaN-
|
 |
|
|
my ımmortal ı çok güzel seslendirmiş fakat yine aşırı "AMY LEE" fanlanları yine demediklerini bırakmamış yine eleştirim derken gözünü çıkarmış dozunu yine kaçırmış fakat görmezden geliyorsunuz ve herşeyi büyütüyorsunuz bu sadece bir müzik grubu roket bilimi değil bu şarkı amy lee-ben moody-david hodges üçlüsünün birlikte yazdığı ve şarkının ben moody nin büyükbabasına itaafen yazıldığını herkes bilir hatta orjinal fallen albümüne sahip olan arkadaşlar varsa albüm kapağındaki o sayfalarda yazar okuyabilirsiniz şimdi madem bu adam adamdan kastım ben moody büyük babasına böyle bir şarkı itaaf etmiş solisti her kim olursa olsun isterse kendisi seslendirsin bu şarkıyı kullanmakta sonuna dek özgürdür bu adam gruptan ayrıldığı günden bu yana amy lee 7 yıldır bu şarkıyı söyledi ben moody haklarının yarısına sahipken hiçbirşey talep etmedi ve şimdi şarkısını dilediği gibi kullanıyor şimdi "amy lee den başka hiç kimsenin söylemesini istemeyen yada bu şarkıyı seslendirmelerini reklam olarak algılayan arkadaşlar hatta en komiği carly den daha güzel söylediğini idda eden arkadaşlar şimdi siz ne kadar istememezlik yapsanızda bu şarkılar söylenecek coverlanacak bu yüzden sinirlenmeye hiç gerek yok reklam yaptığını düşünen arkadaşım eğer reklam amacı taşısaydı senin üzerinde belli ki işe yaramış ki buraya böyle yorum bırakmışsın sonuçta reklamın iyisi ya da kötüsü olmaz değil mi reklam reklamdır ve daha iyi yorumladığını düşünen arkadaşım gerçekten daha iyi yorumladığını düşünüyorsan kaydını koyarsın ama öyle youtube den bulduğun bir cover olmasın"
Bu grup evanescence şarkılarını coverlamış coverlamakta ve coverlayacak o yüzden ne desek boş yani en başında dediğim gibi bu grubu sevin ya da sevmeyin kimin umrunda onlar işlerini yapıyorlar işte bu yüzden sallayın gitsin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2010, 20:15:48 Gönderen: -OkaN- »
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #91 : 17 Aralık 2010, 17:12:24 » |
|
kerem
|
sıkıyosa koy kaydını videonu çek koy yorumla my ımmortal ı senin gibi son derece terbiyesiz saygısız ahlaksız adabtan yoksun birisine ben bir tarafımla bile gülmem açıkçası 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 17:14:34 Gönderen: kerem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 17 Aralık 2010, 17:57:48 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
 |
|
|
siz daha büyüyeceksiniz de biriyle abuk sabuk tartışmak yerine savunduğunuz düşünceyi,baş koyduğunuz yolu,davanızı,namusunuzu, şu anda en basitinden bir müzik grubunu sırtlanmayı,savunmayı,korumayı öğreneceksiniz.bakın yazdığınız mesajları okuyup geçtim başta. ama bana kendinize dingil dedirtmek zorunda bıraktınız.terbiyesizlik saygısızlık seviyesizlik ettiniz.herkes hakettiği gibi karşılanır.eğer siz benim yazdıklarımı adam gibi algılayıp adam gibi savunmak tartışmak bir sonuca ulaştırmak isteseydiniz karşılığını elbet en layıkıyla bulurdunuz.daha siz beni tanımadan,savunduğum görüşleri bilmeden benim şahsım hakkında yorum yaptınız.ama ben buna rağmen sizin sahsınız hakkında yorum yapmadım.çünkü sizlerde ileride neyi savunduğunu ya da nasıl savunmanız gerektiğini öğreneceksizin.benim de sizin yaşında kardeşim var, o yüzden sizi düşünceniz yüzünden artık daha fazla rencide etmek istemiyorum.bu konu yüzündende doğru ya da yanlış rencide olmak istemiyorum.bu konuyu burda artık noktalamak istiyorum.her ne kadar yanlış ve ahlaksızca da olsa düşüncenizin arkasında durma direncinizi de kutluyorum.ama bunu doğru bir şekilde yaptığınız sürece size ve savunduğunuz düşünceye saygı duyarım.sadece ben değil herkes saygı duyar.birbirimizi aşağılamak hem bize hem de düşüncemize çözüm değil seviyesizlik katar.keşke başka bir yerde başka bir şekilde karşılaşsaydık arkadaşlar.o zaman gerçekten tam anlamıyla tanışabilirdik.ne siz eksik kalırdınız ne de ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 17 Aralık 2010, 18:13:14 » |
|
kerem
|
we are the fallen, güzel mi berbat ötesi ayrıca hepsini çok kötü söylemiş  kendim daha iyi olduğum için yorum yapıyorum ...çakma evanescence ya da satıcılar grubu:) senin savunduğun bu görüşe saygı duymamızı bekleme beğenmeyebilirsin ama bu şekilde eleştiremezsin ki buna eleştri denirse büyüyeceksiniz diyorsun bizden yaş olarak büyük olduğunu söylüyorsun fakat yaşına göre davranmıyorsun yazdığımız hiç bir mesajda seviyesizlik yoktur karşıt görüşler var bu gayet aşikar ve doğal ama dingil lafıyla bu ortamın seviyesini yerle bir ettin madem güzel söylediğini düşünüyorsun koy videonu dedik bu sözde kişiliğine hakaret içeren söz yok bizim yaşlarımızda kardeşin varmış umarım sana uslub konusunda benzememesini temenni ederim ayrıca seninle bu şekilde değil hiçbir şekilde karşılaşmamayı tercih ederim.Ayrıca bende seni tebrik ederim bu seviyesizliği haklı ve doğal bir davranış olarak gösterdin şahsıma dair fütursuzca küfürler saydıcağını tahmin edebiliyorum ama inan ırgalamıyorum!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 18:17:56 Gönderen: kerem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #94 : 17 Aralık 2010, 20:47:38 » |
|
amylee-brit
|
eğer biraz daha başkalarının yorumlarına saygısızca yorum yapanlar olursa banlayacağımı söylemek istiyorum ve bu işi başlatanlar da süresiz olarak banlanacak bu ilk ve son uyarım
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #95 : 17 Aralık 2010, 21:06:37 » |
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24
Ekim 11 ♥..
|
Böyle konuşmalar olmamalıydı !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 17 Aralık 2010, 21:28:00 » |
|
kerem
|
 |
|
|
Bu durumu gerçekten garipsiyorum yanlış anlamayın bu sitede en çok aktif olanlar gerçekten az belli kişiler hergün giriş yapıyor bu yüzden buradaki arkadaş ortamı daha iyi kaliteli düşünceler gerçekten dinlemeye ve okumaya değer buradaki yorumların çoğunda yeni birşeyler öğrenmek mümkün ama we are the fallen söz konusu olunca çok keskin bir viraj alıyoruz neredeyse karşıt görüşler yüzünden birbirimizi yok sayıyoruz bugüne kadar aramızdaki tartışmalar belli bir seviyeyi korurken argo bir kelime adeta bomba gibi patladı ve bu grubu en başından beri savunma hali içerisindeyiz biz evanescence i çok seviyoruz şarkılarını genel duruşunu telafuz ederken grubun ismini çoğumuzun yüzünde bir tebessüm oluşuyor müzik kanallarında klibini gördük mü sanki ilk kez izliyormuşçasına heyecanla izliyoruz hiç bitmesin bu şarkı diyoruz eminim ki hepiniz benimle aynı görüştesiniz işte bizi buluşturan bizi bir araya getiren nokta bu sırf bu yüzden internet üzerinden bile olsa sıkı arkadaşlıklar ediniyoruz bu sitede,we are the fallen grubu genel itibariyle iyi müzik yapan bir grup albümlerinde dişe dokunur 5 yada 6 parça var çok güzel solistin sesi solo attığında özellikle çok güzel bu grubu sevin diye hiç kimse birbirini zorlayamaz açelyanın günlükteki bir mesajında bazı insanlar britney ve aynı zamanda amy lee dinlediği için bazılarının kendisini garip ve önyargılı davrandığını söylemişti bende buna istinaden insan kendine en yakın hissettiği grubu dinler bunu dışarıdan yargılamak büyük bir aptallık gerektirir diye yazmıştım ve açelyanın bu konuda bana hak verdiğini tahmin edebiliyorum ben kendi adıma bu grubu seviyorum sevmeyenlerde olabilir bunu normal karşılıyorum fakat eleştirirken çok sert ve keskin sözler kullanıyorsunuz sevmeyebilirsiniz ama bu derece sert ve ağır eleştirmenizi doğru bulmuyorum bu böyle olmamalı diye düşünüyorum aile olduğumuzu söylüyorsunuz ama we are the fallen söz konusu olduğunda ortalık kan davasına bürünüyor hakaret deseniz var seviyesizlik deseniz var bu başlığı bu şekilde kirletmeye hiçbirirmizin hakkı yok sayfaları baştan sona okuduğumuzda genelde karşılıklı atışmalar söz konusu ve bugün itibariyle seviyesini yitirdi belirttiğim gibi bu başlığı bu şekilde kirletmeye hiçbirimizin hakkı yok.Unutmayınız ki müziğin hangi türü olursa olsun emek ve çaba sarfedilen uğrunda ter akıtılan her şarkı mahrem ve son derece kutsaldır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 22:10:53 Gönderen: kerem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 17 Aralık 2010, 22:42:32 » |
|
-OkaN-
|
Talihsiz bir olay çokta ciddiye alınacak birşey değil elbette.
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #98 : 18 Aralık 2010, 16:26:04 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
my immortalı dinledim. objektif olarak dinlesemde sesi amy kadar sıcak değil. bazı yerlerinde çok benziyor amy nin sesine ama teleffuzuda iyi değil . amy gibi akıcı söyleyemiyor kelimeleri.yinede fena değil my immortal'ı yorumlamak herkesin becerebileceği birşey değil .o yüzden beğenmesemde kötü diyemem
(ayrıca eleştiri veya yorum yaparken bazı çizgiler edinin kendinize. birşeyi veya insanı sevmiyorsanız bile ve kötü yanlarını eleştirmek istiyorsanız ,düzgünce eleştirin.bu durumu sadece bu forum için değil , heryerde sağlayın ki insanlar okuduğunda "hoşlanmadığını ne güzel belirtmiş" diyebilsinler.)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 16:32:43 Gönderen: hugara »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #99 : 20 Aralık 2010, 18:02:28 » |
|
kerem
|
U2 nun with or without you şarkısını çok güzel coverlamışlar ayrıca biz burada neyi tartışıyoruz o bile belli değil ya neyse umarım böyle bir talihsizlik bir daha yaşanmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #100 : 20 Aralık 2010, 18:06:53 » |
|
kerem
|
Mehmet dinlemediysen dinle mutlaka çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #101 : 23 Aralık 2010, 19:34:55 » |
toprak
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Bu grubu daha dün keşfettim bağışlayın şarkılarını dinledim klibini izledim fakat olduramadım ne olursa olsun bunu ben moody ye yakıştıramadım aceleye gelmiş bir albüm gibi solist biraz abest kaçmış fakat yürür bu grup yoluna öyle ya da böyle devam eder buradaki bazı yazıları okuduğumda açıkçası şaşırdım anladım ki beğenmeyenler çoğunlukta bende bu grubu beğenmedim ama dinleyen arkadaşlar için saygı duymak zorundayım diye düşünüyorum dinleyenler adına argo kelimeler bile sarfedilmiş açıkçası yakışıksız buldum ve solistin sesi solo söylediğinde daha iyi oluyor düşüncesinede katılıyorum ve ben moody nin uzun zaman önce yapması gereken bişeydi fakat aceleye getirilmiş gibi ama yine dinleyenler adına sevindim
|
|
|
|
|
|
kıyametmiş meğer insanı cezbeden
|
|
|
« Yanıtla #102 : 25 Aralık 2010, 21:42:35 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
 amy "We Are The Fallen" e katılmış  şaka şaka , yüreğinize inmesin yok öyle bişe  (ben yapmadım bunu, iki grubuda seven birisi yapmış)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #104 : 01 Şubat 2011, 18:34:58 » |