« Yanıtla #30 : 30 Temmuz 2010, 12:32:21 » |
|
-OkaN-
|
Teşekkür ederim birileriyle aynı düşünceyi paylaşmak beni rahatlattı ama yanlış anlaşılacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama çünkü amy lee ve carly nin sesleri birbirinden çok farklı carlyde daha güçlü bir ses var evet amy lee de ise biraz daha kadınsı diyeceğim odur ki her ikiside çok farklı ve ayrı kulvarlarda her ikiside kendi alanında vazgeçilemez sese sahip dediğim gibi kıyaslamak çok yersiz ve manasız...Şunuda eklemek isterim daha ilk albümleri henüz yeni doğmuş bir bebek kadar inanıyorum ki 2. albümlerinde çok daha farklı temelleri sağlam atılmış daha olgunlaşmış bir grup olarak karşımıza çıkacaklar...dediğim gibi bu daha ilk albümleri ve bu ön yargılarla bi yere varılamaz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2010, 13:10:48 Gönderen: -OkaN- »
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #31 : 30 Temmuz 2010, 13:23:37 » |
|
tenacious_D
|
evet bende 2. albümün daha iyi olcagına inanıorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 30 Temmuz 2010, 13:53:46 » |
|
amylee-brit
|
ben müziklerini de beğenmiyorum ve ilgilenmiyorum bu grupla 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #33 : 30 Temmuz 2010, 14:11:15 » |
|
tenacious_D
|
ya garip oldugunu düsünebilirsiniz ama face teki resimlerinde cok dadlılar yani birbirlerine cok baglı duruolar bence bu grubun ömrü bayagı uzun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 30 Temmuz 2010, 20:13:55 » |
lee
Jr. Member

EvaPower 4
|
ya kendi kullanıcımıza nasıl resim ekleniyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 30 Temmuz 2010, 21:09:14 » |
|
|
|
« Yanıtla #36 : 31 Temmuz 2010, 05:50:39 » |
lee
Jr. Member

EvaPower 4
|
evet. bir tarif edebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2010, 21:56:56 » |
|
-OkaN-
|
ben müziklerini de beğenmiyorum ve ilgilenmiyorum bu grupla  peki sevmemenin nedeni nedir diye sorabilir miyim acaba?Bu grupta seni rahatsız eden şeyi bilmek isterim açıkcası!
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2010, 15:13:50 » |
|
amylee-brit
|
ben müziklerini de beğenmiyorum ve ilgilenmiyorum bu grupla  peki sevmemenin nedeni nedir diye sorabilir miyim acaba?Bu grupta seni rahatsız eden şeyi bilmek isterim açıkcası! gıcığım işte evanescence kopyası bi grup olduğunu düşünüyorum ve şarkılarını hiç beğenmedim madem o kadar merak ettin cevabı bu
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #39 : 06 Ağustos 2010, 15:14:47 » |
|
-OkaN-
|
teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : 06 Ağustos 2010, 15:19:18 » |
|
amylee-brit
|
önemli değil (zaten müziklerini sevmediğimi önceki mesajımda söylemişim ama olsun  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 08 Ağustos 2010, 15:21:05 » |
|
-OkaN-
|
koskoca albümden sadece bir şarkıya klip çektiler bu nasıl iştir yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 09 Ağustos 2010, 22:55:35 » |
favor
Full Member

EvaPower 1
..........V..........
|
ben müziklerini de beğenmiyorum ve ilgilenmiyorum bu grupla  peki sevmemenin nedeni nedir diye sorabilir miyim acaba?Bu grupta seni rahatsız eden şeyi bilmek isterim açıkcası! gıcığım işte evanescence kopyası bi grup olduğunu düşünüyorum ve şarkılarını hiç beğenmedim madem o kadar merak ettin cevabı bu albüm kapağına bakarsan feat evaescence kopyası değil onun yolundan giden bir grup diyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 11 Ağustos 2010, 22:05:45 » |
|
tenacious_D
|
ben bu konuyu tartışmaya bile gerek bulmuyorum.... papa roach, green day, rammstein yada skillet evanescence ile ne kadar bağlantılıysa W.A.T.F. nın da o kadar alakası var evayla.... tüm albumu bastan asagı ön yargısız dinledim ve tereddüt etmeden söyleyebilirim ki önü acık bi grup.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 12 Ağustos 2010, 09:53:49 » |
|
-OkaN-
|
we are the fallen evanescence fanlarından hariç kendi hayran kitlesini oluşturmuş bir grup daha önce söylediğim gibi bu grubu gözünde çok fazla büyütenler var..Ayrıca kimin umrundaa onları sevin yada nefret edin onlar işlerini yapıyorlar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 11:15:23 Gönderen: -OkaN- »
|
|
|
|
|
|