daha demin uludağ sözlükte we are the fallen la ilgili yazılanları okudum...gercekten kafama takılmasaydı bir daha bu başlık altında bişi yazmayacaktım ama her ne kadar çok sevsemde watf nı, 'keşke böle bir grup kurmasaydı ben moody' dicek kadar cok üzüldüm..hayır insanlar ne kadar garipler...sev yada sevme dinle yada dinleme böle gidip internet sitelerinde sacma bloglarda filan gidip o grubu gömmekten ne zevk alıolarki...adamlar o kadar uğraşıp ortaya iyi yada kötü bir müzik koyuyor sende geçip karşılarına 'aa siz çakma evanescence değil misiniz' 'aa siz amy i uyuz etmek için kurulmadını mı' gibi saçma sapan seylerle insanı işinden soğutuyorsun...hadi onuda geçtim (onlar senin aptal yorumların yüzünden işleri aşkları müzikten mi soğuyacalar???) aklında böle bir düşünce olmayan insanlarında beynine böle fikirler sokuyorlar daha dinlemeyen insanları müziklerine önyargılı yaklaşmalarına neden oluyorlar...uludağ sözlükte bir tane adam akıllı yaptıkları MÜZİĞİ eleştiren yorum göremedim bundan sonrada görüceğimi pek sanmıyorum...

ne uluğdağ sözlükte nede baska bir yerde...
eşki sözlükten bahsediyorsun orası hiçbir müzik grubunu ya da herhangi bir şeyi yücelttiği söylenemz o yüzden pek ciddiye alınacak bir durum değil başka insanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme önemli olan senin ne düşündüğündür şahsen ben kimsenin fikrine değer vermiyorum çoğu zaten dikkat çekme amacı taşıyan şuursuzca sarfedilmiş aptalca sözler sen sadece gül geç..