+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Grup Üyeleri » Terry Balsamo
 Biyografi

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Biyografi  (Okunma Sayısı 859 defa)
« : 30 Nisan 2008, 23:15:50 »
nekron
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Terry Balsamo dediğimiz adam Evanescence grubunda ritim gitar çalmaktadır.

Mesleki hayatına ceryancı olarak başlayan Terry 1-2 çarpıldıkdan sonra mesleği bırakıp kendini gitara vermiştir.Yıldızı Cold grubu tarafından keşfedilince parlamıştır diyebiliriz.Ama Ritim ve Solo gitar çalmakta oldugu Colddan 1-2 yıl içinde atıldı.( Bence bi kız davası :)ve sonunda Evanescence'e kapagı attı (acil ihtiyacından dolayı olsa gerek-bildiginiz gibi eski ritimci turne ortasında cekip gitmişti). Gitar çalmaya 13 yaşında başladıgını soylemekte.Bir ara Limp Bizkit'te çaldıgını hatırlar gibiyim...

« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2008, 22:08:26 Gönderen: hugara » Logged
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 11:21:58 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Evet biliyordum Cheesy..İyi ki gelmiş Smiley..Saçlarını yirim :Smiley Cheesy Cheesy..Amy'le araları çok iyi umarım gruptan ayrılmaz (gerçi neler olacağı belli olmaz ama Undecided)

« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 14:46:59 »
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16

Evet biliyordum Cheesy..İyi ki gelmiş Smiley..Saçlarını yirim :Smiley Cheesy Cheesy..Amy'le araları çok iyi umarım gruptan ayrılmaz (gerçi neler olacağı belli olmaz ama Undecided)
Evet ne olacağı belli olmaz ama son ayrılan kişi olur diye düşünüyorum ameliyat geçirmişti bir ara o dönem korkmuştuk bişe olacak diye ama şimdi yine iyi. Gerçekten Amy le çok iyi işler çıkarıyorlar.

« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2008, 18:43:03 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

konu baslıgı güzel..Terry sevdiğim grup üyelerinden saclarını özellikle cok seviyorum =)

« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2008, 12:01:21 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Evet ne olacağı belli olmaz ama son ayrılan kişi olur diye düşünüyorum ameliyat geçirmişti bir ara o dönem korkmuştuk bişe olacak diye ama şimdi yine iyi. Gerçekten Amy le çok iyi işler çıkarıyorlar.
Amy fazla üzerine titriyo Terry'nin Cheesy...

« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2008, 13:01:48 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

Terry amy den sonra bu grubun vazgeçilmezi bencee çok tatlı yaa şişkoom benim yaa hele saçlarına bitiyorum Cheesy
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2008, 09:00:13 Gönderen: Living Sacrifice » Logged

« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2008, 21:56:40 »
gölge
Full Member

EvaPower 0

(Banlandı)

başlık iğrenç tam bi saygısızlık daha yenilir yutulur bişi yok mu burda neyse ritim gitar olduunu sanmam ama bilgiler için saol ahh ne felçti ama neyse ki aramızda ve müthiş şarkılara imza atmakta

« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2008, 10:33:02 »
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3

Severim Terry'i Smiley Umarım diğerleri gibi gruptan ayrılmaz ve grupta kalıp Amy'le iyi işler çıkarırlar ve şu an can çekişen Evanescence eskisi gibi muhteşem olur Smiley

Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2008, 11:52:37 »
gölge
Full Member

EvaPower 0

(Banlandı)

eymi terry ide kaçırırsa işler vasat ama çok yetenekli bu adam ya  :Smiley

« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2008, 13:41:46 »
blacqEx
Full Member

EvaPower 0

éVanéscenCé haRiqa x) !!!

yhaa terry gtmes yha Grin(inş.)

‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2008, 22:45:48 »
evalithium
Jr. Member
**

EvaPower 0

yetenekli bir müzisyen terry. besteleri bence çok iyi. ayrıca evet bir ara limp bizkit'te de çalmıştı  Wink

« Yanıtla #11 : 14 Ekim 2008, 20:00:12 »
°«[QuiéTus]»°
Yeni Üye
*

EvaPower 0

türkiye konserinde penasını kapmıştım konserde sahne performansı harika idi  punk

« Yanıtla #12 : 22 Eylül 2009, 11:20:23 »
eva
Yeni Üye
*

EvaPower 0

All is ok
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2010, 16:16:36 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

oyyy gıdığını yidimmm Grin terry i cok seviorum ve onun amy i yalnız bırakmayacagına inanıyorum bence o bi kurtarıcı genelde ben moody hayranları onu pek sevmiolar evanescenceturkey.com da cok tepki görmüstü 'sonradan geldi hemen grubun vazgecilmezi oldu' die ama ben hem ben moody e asık kalıp hem terry balsoma a ait bişi gördüğümde 'adamım ya' diye biliorum Grin
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2010, 12:39:29 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Terry Balsamo

(d. 9 Ekim 1973, Florida) Evanescence  grubunda ritim gitar çalan ABD'li müzisyen.

Cold grubunda ritim ve solo gitaristlikte yapmıştır. 2000'lerin "13 Ways to Bleed Onstage" kaydını yapmadan önce kısa bir süre kaldığı bu gruptan 2003 yılında ayrıldı ve Evanescence grubuna katıldı. Gitar çalmaya 13 yaşında başlamıştır. Limp Bizkit'te çalmıştır. Elektrikçi olarak da eğitim almıştır. Medeni hali bekardır.
  alıntıdır .

Ben de Terry e bayılanlardanım  Tongue
Çok sempatik .  Cheesy
Saçlarını da çok seviyorummm  Heart
Ayrıca ben de Gruptan en son ayrılan o olur diye Düşünüyorum .  All is ok

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord