« Yanıtla #15 : 01 Nisan 2010, 15:32:01 » |
|
amylee-brit
|
bence önüne böyle bi fırsat çıktıysa sakın harcama ona cesurca git ve ikinizin de birbirinize güvenmesi gerektiğini , zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi anlayacağını söyle  (arkadaşım bi çocuktan hoşlanıyo tavsiye vermeye alıştım ben de  )
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2010, 20:31:39 » |
elçin:)
Jr. Member

EvaPower 0
|
hayat yanlız bırakıyor beni... Kendi sessizliğimde usulca kayboluyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 25 Haziran 2010, 11:16:17 » |
|
tenacious_D
|
ya bilmiom ama cok pesimist hissediyorum kendimi sınavım kötü gecti iyi bi lise hayallerim suya düstü (benden az calısanlar bile benden cok yaptı) tatilim berbat geciyor yalnızım hiç arkadasım yok  4 senedir hoslandıgım cocuga okul bitti hala onu sevdiğimi söyleyemedim (ve cocugu bi daha göremeye bilirim)  sırf bu yüzden zaten bi avuc arkadasım var onlardan birini üzdüm  abim beni rammstein konserine götürücekti o kadar hazırlandım ne giyicegim bile belliydi billetleri almayı unuttu simdi zaten bugun konser  baska aklıma gelirse yazarım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2010, 11:20:22 Gönderen: tenacious_D »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2010, 18:07:20 » |
|
amylee-brit
|
bence iyi bi liseye gidemicem diye düşünme çünkü hiçbişe kaybetmedin sen iyi olduktan sonra gerisinin hiçbi önemi yok ve her zaman kazanamazsın elinden geleni yaptığında bile bu sana daha çok sabretmenin gerektiğini anlatıyor bazen ne yaparsan yapmaz yetmez  ben de tüm ilkokul ve ortaokul boyunca bi çocuğu sevmiştim ama onu sevdiğimi söylememiştim bu benim için daha iyiydi şimdi unuttum bile ayrıca sakın yalnızım deme çünkü burada koskocaman evaturkey üyeleri var ben de dahil eğer böyle dersen çok kırılırım 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2010, 23:28:00 » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : 28 Haziran 2010, 10:28:54 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
askerdeyim ve nöbet tutuyorum . o yüzden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 28 Haziran 2010, 11:22:33 » |
Jr. Member

EvaPower 0
|
askerdeyim ve nöbet tutuyorum . o yüzden  bak ne gusel vatanımısı beklerken üzülmen hiç hoşşş deil açıkcası bunu yazarken insan biras çekinir hem sen bekleki ben yerimde rahat uyuyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 28 Haziran 2010, 11:46:05 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
askerdeyim ve nöbet tutuyorum . o yüzden  bak ne gusel vatanımısı beklerken üzülmen hiç hoşşş deil açıkcası bunu yazarken insan biras çekinir hem sen bekleki ben yerimde rahat uyuyim  herşey sizin için zaten  . ya üzülmekten değil vaktim çok kısıtlıydı siteye girip bişeyler yazasım paylaşasım geldi ilk karşıma çıkan konu burası oldu .ondan yani. yoksa ben seve seve 4 saat tikilirim kutsal toprakların üzerindeki allı beyazlı -bana emanet edilmesinden onur duyduğum- bayrağın altında. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 28 Haziran 2010, 11:48:11 » |
Jr. Member

EvaPower 0
|
askerdeyim ve nöbet tutuyorum . o yüzden  bak ne gusel vatanımısı beklerken üzülmen hiç hoşşş deil açıkcası bunu yazarken insan biras çekinir hem sen bekleki ben yerimde rahat uyuyim  herşey sizin için zaten  . ya üzülmekten değil vaktim çok kısıtlıydı siteye girip bişeyler yazasım paylaşasım geldi ilk karşıma çıkan konu burası oldu .ondan yani. yoksa ben seve seve 4 saat tikilirim kutsal toprakların üzerindeki allı beyazlı -bana emanet edilmesinden onur duyduğum- bayrağın altında.  senden bu sözleri duymak çok hoşşşşşşş bu gece daha çok tepine tepine yatacam ohhhh ne allllaaaaaaaaaaa!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 28 Haziran 2010, 11:56:22 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
şimdi buldum neden üzgün olduğumu  ayda bir nete giriyorum ama saat erken olduğu için hiç kimse yok nette  (sende olmasan kimseyle konuşamadan çıkıcektim )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 28 Haziran 2010, 12:02:09 » |
Jr. Member

EvaPower 0
|
şimdi buldum neden üzgün olduğumu  ayda bir nete giriyorum ama saat erken olduğu için hiç kimse yok nette  (sende olmasan kimseyle konuşamadan çıkıcektim ) şans senden yana bugün değerlerndirmelisin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 28 Haziran 2010, 12:10:09 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
şimdi buldum neden üzgün olduğumu  ayda bir nete giriyorum ama saat erken olduğu için hiç kimse yok nette  (sende olmasan kimseyle konuşamadan çıkıcektim ) şans senden yana bugün değerlerndirmelisin  haklısın , senle konuşabildiğim için çok şanlı hissediyorum kendimi , her ne kadar tanışmamış olsakda (sohbet kanalına çevirdim burasını , bir mod olarak hiç yakıştıramadım kendime ama , neyse  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 28 Haziran 2010, 13:34:58 » |
evasil
Jr. Member

EvaPower 0
|
|
|
|
|
|
|
 The Girl On Fire
|
|
|
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2010, 20:48:42 » |
Jr. Member

EvaPower 0
|
şimdi buldum neden üzgün olduğumu  ayda bir nete giriyorum ama saat erken olduğu için hiç kimse yok nette  (sende olmasan kimseyle konuşamadan çıkıcektim ) şans senden yana bugün değerlerndirmelisin  haklısın , senle konuşabildiğim için çok şanlı hissediyorum kendimi , her ne kadar tanışmamış olsakda (sohbet kanalına çevirdim burasını , bir mod olarak hiç yakıştıramadım kendime ama , neyse  ) bi askeri dinlemek güsel  sen yaz içini dök buarada vatanı beklemeyide unutma  ben ve dıger arkadslarım seni dinler yazmaya çalısırıs....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 02 Temmuz 2010, 22:06:56 » |
|
|