« Yanıtla #30 : 08 Şubat 2010, 23:17:18 » |
|
edis12
|
şebnem kendı şarkılarını gayet iyi sylüyo ama bu şarkıyı kesınlıkle berbat solemıs
kesinlikle katılıyorumm.. ama şebnem de çok çok iyii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 09 Şubat 2010, 16:35:00 » |
amy_özNur
Yeni Üye
EvaPower 0
|
herkes kendi şarkılarını daha iyi okur ama Lütfen şebnem ferahın hakkını yemeyelim bu sitede bu kıyaslamaları görünce gerçektende ne kadar bencil olduğunuzu görüyorum
şeboist özNur
|
|
|
|
|
|
kendimi buz gibi çok sert zanederdim meğer ne kolaymışım hemen eriyi verdim
|
|
|
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2010, 22:15:28 » |
Mystery
Yeni Üye
EvaPower 0
|
gerçekten iğrenç söyLemiş dinlerken kusuodum sesi hep kısıLıor.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 15 Şubat 2010, 15:51:58 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
güzel mi söylemiş siz nasıl müzik dinliyorsunuz ,saçmalık olandan mı göz var izan var...bir şarkıyı söyleyebilmek hissetmektir başta.kelimeler yanlış telaffuz edilerek şarkıyı söylemek bir yana,hissetmek nasıl olabilir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2010, 16:05:04 Gönderen: emel »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 22 Şubat 2010, 18:00:37 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
herkes kendi şarkılarını daha iyi okur ama Lütfen şebnem ferahın hakkını yemeyelim bu sitede bu kıyaslamaları görünce gerçektende ne kadar bencil olduğunuzu görüyorum
şeboist özNur
Ben de Şebnem Ferah hayranıyım ama bu gerçekçi olduğum gerçeğini değiştirmez.BMTL'ı gerçekten kötü söylüyor.
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #35 : 08 Mart 2010, 20:35:44 » |
|
|
|
« Yanıtla #36 : 09 Mart 2010, 10:37:18 » |
amy_özNur
Yeni Üye
EvaPower 0
|
şebo ne söylerse bence çok güzel söyler amy lee canlı ve böyle bir kamera çekiminde söylesinde bakalım kim daha iyi..şebo'm
amy zaten canlı söylüyor.  off böyle yorumlar beni sadece güldürüyor  gülmek istersen sana bir tavsiye aynaya bak 
|
|
|
|
|
|
kendimi buz gibi çok sert zanederdim meğer ne kolaymışım hemen eriyi verdim
|
|
|
« Yanıtla #37 : 09 Mart 2010, 12:39:08 » |
|
amylee-brit
|
böyle tartışmalar foruma sadece zarar veriyor lütfen kimse seviyesini düşürmesin
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #38 : 03 Nisan 2010, 21:01:24 » |
atakan
Yeni Üye
EvaPower 0
|
evanescence(amy Lee)dünyaca ünlü grammy ödülü almıs grup sebo türkiye sınırları içersinde  sebonun ist ankara izmir konserinin toplamı 10 bin kişi evanescence grubu konserine sadece ist 10 binden fazla kişi gitti karşılamtırılamaz bşy:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 10 Nisan 2010, 12:00:01 » |
HallowEva
Jr. Member

EvaPower 1
|
Şebnem bring me to life hiç güzel yorumlayamadıki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : 11 Nisan 2010, 13:49:37 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Ne Şebnem Amy Lee'nin şarkılarını söyleyebilir ne de Amy onunkini. İkisinin de birbirinden çok farklı ses tonları var. Tartışmaya gerek yok. Herkes kendi şarkısını en iyi söyler. BMTL ı Amy söylemeseydi o şarkı Grammy alamazdı zaten. Şarkıyı şarkı yapan ekibin dışında en önemli kişi solisttir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 16 Nisan 2010, 14:26:38 » |
halilrock
Yeni Üye
EvaPower 0
|
bu ne yha dinleynce soke oldum seboyu sewerm ama bring me to life ı hc soleyememis.. amy nin eline hayatta su dokemez.. daha ingilzceyi doru düzqün kullanamıo.. amy gbi kimse olamas... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 16 Nisan 2010, 23:22:19 » |
SonDurock
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Şebo'nun konserine gittim kadın mükemmel lakin Evanescence şarkılarını Amy Lee'den başka kimse güzel söyleyemeyi bırak söyleyemez bile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 21 Nisan 2010, 14:37:26 » |
Spook
Yeni Üye
EvaPower 0
I ♥ Evanescence.
|
Bunu daha öğrendim. Ve şuan dinliyorum. Her ne kadar Şebnem'i saygım olsada,bunu nasıl denemiş! Resmen rezil olmuş! O-la-maz. Bunu söylemeyi aklından nasıl geçirmiş? Saçmalık.
|
|
|
|
|
|
I ♥ Evanescence
|
|
|
« Yanıtla #44 : 04 Mayıs 2010, 21:05:00 » |
|
tenacious_D
|
abi tek kelimeyle igrenc ve gereksiz. amy nin melek gibi sesinin yanında kapı gıcırtısı gibi ve yabancı dili pek ii olmaması etki,lemis söyleyisini sebnem ferah benm için en önemli sarkıcılardan yanlıs anlamayın ama gercekten ilgi cekmek için yapmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|