« : 20 Haziran 2009, 13:48:18 » |
|
Silent Scream
|
 |
|
|
ORJINAL MESAJWill the real Slim Shady please stand up? (Amy on EvThreads.com)
There's some pretty weird stuff flying around right now and I'd like to clear up some confusion in the press. As our fans already know, Ben Moody left Evanescence in 2003. Evanescence came out with a follow-up to Fallen in 2006. It was called The Open Door and it debuted at #1 on the Billboard charts and reached platinum status in just over a month. The Open Door has sold more than 5 million copies worldwide. We're currently working on new material that I'm extremely excited about. I believe that to make great music you have to give yourself the freedom to evolve. I don't see the point in making the same record twice, so I always want to challenge myself to make something better, stronger, and more interesting than before. That takes time, but it's worth the wait for me. Hopefully, it will be for the fans too. Look out for new music next year...
-Amy TURKÇE ÇEVİRİGerçek slim shady lutfen ayağa kalkar mısın? (amy evthreads.com da)
Şu sıralar ortalıkta dolaşan bazı tuhaf söylentiler bulunmakta ve ben bu basındaki kargaşaya açıklık getirmek istiyorum. Fanlarımızın zaten bildiği üzere,Ben Moody, 2003 yılında gruptan ayrıldı. Evanescense, 2006 yılında Fallen ile çıkış yaptı. The open door ki billboard listelerinde 1 numaraya yerleşti ve bir ayı aşkın bir sürede platin statüsüne erişti. The open door, dünya çapında 5 milyondan fazla sattı. Şu sıralar benide heyecanlandıran yeni bir materyal (şarkı) üzerinde çalışıyoruz. Ben şuna inanıyorum ki ; iyi müzik yapmak ve gelişmek adına kendinizi özgür bırakmalısınız. Aynı kaydı tekrar yapmanın bir anlamını göremiyorum, bu yüzden daha iyi ve daha güçlü ve bir öncekinden daha ilginç şeyler üretmek için kendime meydan okuyorum. Ki bu da zaman alıyor ama beklemeye değer, benim için. İnşallah, fanlarım içinde öyle olacaktır. Yeni müzikler için gelecek yılı kollayın.
-Amy[Alıntıdır]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2011, 16:54:47 Gönderen: amylee-brit »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2009, 21:38:12 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
Bu haber beni nasıl mutlu etti anlatamam.Çok sabırsızlanıyorum yaa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2009, 13:25:45 » |
busra
Yeni Üye
EvaPower 0
|
çok sevındım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2009, 20:49:21 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2009, 11:43:28 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
ben will rocky lecompt hepsi bıraktı acaba nasıl toparlayacak amy?
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2009, 20:39:01 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
toparlar merak etme, artık ona grup üyesi değil ,yanına çalgıcılar lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2009, 16:49:53 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2010, 21:39:04 » |
RoSepLuie
Yeni Üye
EvaPower 0
|
bu haberi okudumya daha ne olsun oh be sonunda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2010, 01:41:02 » |
|
edis12
|
toparlar merak etme, artık ona grup üyesi değil ,yanına çalgıcılar lazım  tamamıyla katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2010, 17:14:10 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
2010 geldi, albümün çıkmasına az bir süre kaldı.Gitgide heyecan artıyor.Gittikçe merakım daha da artıyor:)
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2010, 22:02:55 » |
Buke[y]t
Yeni Üye
EvaPower 2
Relapse<
|
Evvet işte bu ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2010, 12:43:55 » |
|
amylee-brit
|
EVANESCENCE GELECEK AY KAYIT İÇİN STÜDYOYA GİRİYOR DİĞER BİR HABER İSE ;AMY UZUN ZAMANDIR DERS ALDIĞI AYNI ZAMANDA SALLY'S SONG'DA DA KULLANDIĞI ARPİ YENİ ALBÜMDE DE KULLANACAKgerçekten çok heyecanlıyım umarım TODdaki kadar arka vokal olmaz ama onun kadar güzel olur:) bu albümde de ATILF gibi bi şarkı bekliyorum mutlaka 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Ocak 2010, 10:40:53 » |
ebrar
Full Member

EvaPower 1
|
benje bu senenin sonunda jıqar aLbüm....
|
|
|
|
|
|
Bir joq gös gördüm rengarenq ama; gösyaşLarı aynı renq.....
|
|
|
« Yanıtla #13 : 26 Ocak 2010, 11:41:26 » |
|
amylee-brit
|
o kadar geç olmasın 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2010, 23:21:46 » |
CenanCeco
Yeni Üye
EvaPower 0
|
|
|
|
|