« : 08 Haziran 2009, 13:25:20 » |
|
Silent Scream
|
 |
|
|
Bu cumartesi annemle Moda'daki merdivenleri çıkarken 3 yıl önce (evet sallamıyorum, 3 yıl olduğu şu an aklımda ) kulaklarımda mp3 çalarla merdivenden çıktığım an geldi aklıma. O an kulaklarımda çınladı Even In Death'in ürkütücü tınlaması. Ve o an aklıma geldi, ben Even In Death'i ilk, o merdivenlerden çıkarken dinlemiştim.. Hatta bitişinin sonunla aynı oluşu nedense çok ilgimi çekmişti  Büyük ihtimalle yine 3 yıl önce ve yine Moda'da, bir bankta otururken dinlemiştim bir şarkısını daha. Ama ne yazık ki onu hatırlayamadım Bu başlık sanki 'Moda semtinin önemi' gibi oldu; ama siz anladınız konuyu, siz açın birazda  Benim demem o ki, Evanescence bundan 4 yıl önce (3 değil ) hayatıma girdi ve o zaman şimdiye göre çok küçüktüm. Düşüncelerim, tarzım çocukçaydı ama tek bir tarzım hariç, o da 'Evanescence'. Belki de 4 yıl boyunca bana yaşamayı, yaşamın kötülüğünü, yaşamın mücadele olduğunu öğretti Evanescence şarkı sözleri. Ve Evanescence adı gibi olursa, benimde pek bir farkım olmaz gibi geliyor; çünkü dönüm noktam, beni yeniden yaşatan şey Evanescence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2009, 12:14:35 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
Evanescence şarkılarının birçoğunda kendimi görüyorum sanki.O kadar etkileyici ve o kadar içten ki iyi ki tanımışım bu grubu (Amy'mi  ) Eva..'sız bir günüm dahi geçmiyor, dilimden düşürmüyorum şarkıları.Herşeyim Eva.. oldu ve çok memnunum çokta mutluyum.İyi ki varsınız.. (durmadan grup üyeleri değişmese gerçi daha iyi olacak ama buna da şükür  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2009, 19:38:04 » |
meLisa___
Yeni Üye
EvaPower 0
|
O kdr içtn ve güzelki... Özellikle GOING UNDER Şuan Dnliorm.....grçktn acı çkr gibicesine söylüo İÇTNNN bu yzdn seviyorm her şarkısına her gn bu en gzl diormm  :D bi gn GOING UNDER bi gn MY IMMORTAL bi gn TAKING OVER ME bi gn BROKEN  btn şarkıları gzL ama !!! AMY EVLENDİKTN SNRA GERCKTN KIZ OLMAMA RGN Bİ ÇÖKÜNTÜ YAŞADM BNM O ŞARKILARI YZN PRENSESİM ÖLDÜMÜ DİORM KNDİME GRP GELİ BNAA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2009, 12:40:20 » |
Jenny
Yeni Üye
EvaPower 0
|
ßni anLatan şarKı tam oLaraq qoiNq undeR ........... o ßnm hayadım 
|
|
|
|
|
|
† «ˆ3 ™ Ĵзήήץ ™ †
|
|
|
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2009, 20:11:42 » |
THUNDERWOLF_55
Yeni Üye
EvaPower 0
|
İLK DİNLEDİGİMDE SESİ BENİ ETKİLEDİ DİNLEDİKÇE STRES ATIYORUM VE 1 HAFTADIR BRİNG ME TO LİFE DAN BASKA BSY DİNLEMİYORUM OLAMAZ BÖYLE Bİ SARKI VE SES YAA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2009, 21:13:05 » |
THUNDERWOLF_55
Yeni Üye
EvaPower 0
|
seni tek geçerim amy bu alemde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2010, 14:42:19 » |
ebrar
Full Member

EvaPower 1
|
onun şarqıLarını dinLrqen hayattan qopmuş düşLer aLemindeğim gibi hissediorum qndimi o qadar güseLqi benje hijbii tartışıLms niteLiqte
|
|
|
|
|
|
Bir joq gös gördüm rengarenq ama; gösyaşLarı aynı renq.....
|
|
|
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2010, 17:36:38 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
Boş konuşmuyor,en önemlisi de bu.
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #8 : 13 Mart 2010, 13:32:46 » |
|
amylee-brit
|
hissettiğiniz duyguları en iyi anlatan şarkıları yapıyolar kendinizi daha iyi anlıyosunuz
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Mart 2010, 19:32:29 » |
Thoughtless
Jr. Member

EvaPower 2
|
hissettiğiniz duyguları en iyi anlatan şarkıları yapıyolar kendinizi daha iyi anlıyosunuz
şarkılarında kendimi buluyorum anlatamadığım şeyleri dinliyorum ..
|
|
|
|
|
|
Bugün resmine dokundum ben, öptüm yine .
Sesini özledim, özledim cok . ♥
Seninle birlikte kaybolanları, arıyorum baska seylerde .
Gülümse birkez benim icin eğer duyuyorsan !
Nehrim ol gel ak yine, kelebek ol gel uc yine, cicegim ol gel ac yine *
Rüzgar ol. . . **
C. E. <3 <|3
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2010, 21:33:39 » |
|
amylee-brit
|
şarkılarında kendimi buluyorum anlatamadığım şeyleri dinliyorum .. aynen 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2010, 13:34:57 » |
kbr35
Yeni Üye
EvaPower 0
|
|
|
|
|
|
|
perfect by nature..
|
|
|
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2010, 19:38:47 » |
|
amylee-brit
|
ben de iki yıl önce günde 3-4 saat evanescence dinliyodum ama şimdi daha çeşitli müzikler dinliyorum tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 16 Mart 2010, 13:55:58 » |
kbr35
Yeni Üye
EvaPower 0
|
olabilr herks değişr sonçta hiç bşy aynı kalmz 
|
|
|
|
|
|
perfect by nature..
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2010, 18:04:47 » |
|
amylee-brit
|
olabilr herks değişr sonçta hiç bşy aynı kalmz  aynen öyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|