« : 20 Mart 2008, 21:38:24 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Forumda açılmasını istediğiniz bölümleri burada paylaşabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2008, 01:26:23 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
ben youtube bölümü açılmasını istiyorum ama önce youtube un açılmasını istiyorum  : 
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 21:22:11 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
sarkılara bi bölüm acılabılır sarkı hakkındakı genel yorumlar o sarkının baslıgı altında toplanır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2008, 12:54:07 » |
|
Silent Scream
|
sarkılara bi bölüm acılabılır sarkı hakkındakı genel yorumlar o sarkının baslıgı altında toplanır  Bende (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 23:17:52 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Tiyatro bölümü.Mustafa Kemal Başlığı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 12:02:31 » |
|
Silent Scream
|
Gündem başlığının açılması iyi olmuş .. Bi tür online gazete  -de ne yazıcaz ya oraya ? Ergenekon falan mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2008, 13:15:24 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Güncel konuları da takip etmek ve tartışmak için açıldı o bölüm ama tabi bunu üslubuyla yaparak herkesin fikirlerine saygılı olmak şartıyla  Sadece siyaset değil tabi her tür gündem konusunu tartışabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2008, 17:21:08 » |
|
Silent Scream
|
Güncel konuları da takip etmek ve tartışmak için açıldı o bölüm ama tabi bunu üslubuyla yaparak herkesin fikirlerine saygılı olmak şartıyla  Sadece siyaset değil tabi her tür gündem konusunu tartışabilirsiniz. Bende geçmişte düşünmüştüm böyle bişey hoş olmuş,iyi olmuş ... Ayrıca Atatürk konusu için çok teşekkür ederiz...Gerçekten bize bu yakışırdı.. Düşündümde Evanescence multimedya diye bi yer açsak sonra o yere bütün resimleri,videoları koysak.Ayrıca müzik konusuda açsak..yani mp3leri falan paylaşalım demiyorum ama Evanescence ın ses kayıtları mesela.Veya karaokeler falan..Fazla bi istek oldu ama ben acaip titizimdir mesela bilgisayarımda bile herşey düzenlidir ve bu yüzden bu tür şeylerin multimedya da toplanmasını istiyorum ..Ama o kadar da önemli değil.En azından sesler için bi konu açılsada iyi olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008, 09:52:42 Gönderen: Silent Scream »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2008, 13:16:57 » |
|SeLynLee|
Jr. Member

EvaPower 0
|
anketler bölümü açılsa süper olur bence... 
|
|
|
|
|
|
Eğer adam gibi birini seversen yine Adam gibi birini ama Adam gibi olacak unutma O zaman bir tatlı tebessümde anımsa beni O seni seveni Doya doya kana kana sev sarmala Eğer bir gün gerçekten gülerse gözlerin
Asla bırakma Çünkü o benimdir... O sevgimdir...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 29 Eylül 2008, 11:59:16 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
ne konuda biraz daha aç istersen evanescence üzerine mi yoksa daha farklı şeyler mi düşünüyorsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 29 Eylül 2008, 14:00:35 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
ne konuda biraz daha aç istersen evanescence üzerine mi yoksa daha farklı şeyler mi düşünüyorsun?
Genel olarak açılabilir.Aslında sitede etkinliği arttıran bir bölüm olur ama gereksiz mesaj çoğalır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 16 Ağustos 2010, 17:06:36 » |
|
-OkaN-
|
bilim bölümü bilimde olan gelişmeler yenilikler böyle bir bölüm istiyorum.
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2010, 22:55:48 » |
|
amylee-brit
|
bilim bölümü bilimde olan gelişmeler yenilikler böyle bir bölüm istiyorum.
bilimle ilgili konular gündem bölümüne açılıyo ama ayrı bi bölüm olması için baya istek olması lazım 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2010, 09:51:56 » |
|
-OkaN-
|
anladım o zman hep gündem bölümünde kalacak 
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #14 : 29 Ağustos 2010, 18:39:15 » |
|
amylee-brit
|
BEN GALERİ BÖLÜMÜNÜN DAHA GENİŞ OLMASINI İSTİYORUM SADECE PROMO, KONSER OLARAK DİİL PERFORMANSLAR, RÖPORTAJLAR VS... DİYE BÖLÜMLERE AYIRIRSAK DAHA DÜZENLİ OLUR BENCE. 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
|