+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yabancı Rock
 Noir Désir

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Noir Désir  (Okunma Sayısı 245 defa)
« : 21 Mayıs 2009, 18:27:10 »
philosopher_queen
Full Member

EvaPower 6

Once I had a dream. And this is it.

Noir Désir Bordeaux’ta, 1985 yılında vokalist Bertrand Cantat, baterist Denis Barthe, gitarist Serge Teyssot-Gay ve basçı Frédéric Vidalenc tarafından kuruldu. (Frédéric Vidalenc’in yerini 1996’da Jean-Paul Roy aldı.) Kısa sürede önce Fransa’da, sonra da dünyada ün kazandı.Grup son albümleri Des visages, des figures ile Türk dinleyicisinin ilgisini çekmeyi başardı. Albümde Manu Chao konuk sanatçı olarak katkılarda bulundu, ve sanatçıyla birlikte yaptıkları Le Vent Nous Portera isimli parça dünya çapında pek çok listede başarı sağladı.

2003’te, Bertrand Cantat kız arkadaşı Marie Trintignant ile bir kavga yaşadı. Trintignant bilincini kaybetti ve birkaç gün sonra öldü. Cantat 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Noir Désir’in elemanları, Cantat hapisten çıktıktan sonra grubu yeniden kurmayı göz önünde bulundurmuyorlar.

« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2009, 18:33:04 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera Vent Nous Portera

bu şarkı olmasaydı acaba isimlerini bilirmiydik ben çok merak ediyorum Smiley  bu şarkıyı dinleyip de sevmeyen varmıdır acaba  Huh?

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2010, 23:24:03 »
Aquarius
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Des Visages Des Figures mükemmel bir albüm.Severim kendilerini ben.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord