« : 12 Aralık 2008, 12:59:29 » |
|
Silent Scream
|
Ennn nefret ettiğiniz 10 grup ve solo (şarkıcı bile diyemeyeceğim) şahısları yazın..1) Hepsi (nasıl dinliyordum ben bu bayan detoneleri yaa  ) 2) 4yüz 3) İsmail YK 4) Hayko  5) Avril 6) Mp3 7) İbo  8 ) CanKan 9) Gece Yolcuları 10) Manken şarkıcılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2009, 18:27:45 » |
orrk
Yeni Üye
EvaPower 0
|
ismail yk can kan mp3 mahmut tuncer  direc-t dejavu ayben sultana gülşen hocam liste bitmez 
|
|
|
|
|
|
SERT OL TAVİZ VERME
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2009, 22:26:12 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2009, 22:29:02 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
Yeni piyasaya çıkan Türk şarkıcı bozuntuları hip-hop ve rap söyleyenleri kastediyorum.Feci derecede nefret ediyorum.Şimdi sıralarsam bayağı bir uzar o yüzden böyle kısa kestim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2009, 12:31:51 » |
amie
Full Member

EvaPower 0
Rock and Metal
|
Yeni piyasaya çıkan Türk şarkıcı bozuntuları hip-hop ve rap söyleyenleri kastediyorum.Feci derecede nefret ediyorum.Şimdi sıralarsam bayağı bir uzar o yüzden böyle kısa kestim  aynen bnde..ayrıca manken bozuntularını da sevmiyorum ıykk 
|
|
|
|
|
|
bring me to life
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2009, 15:52:08 » |
wampirella
Yeni Üye
EvaPower 0
|
bende 1-ismail yk(şarkıcı bıle deıl)  2-can kan 3-haluk levent 4-sultana 5-ibo 6-ceza 7-bora uzer 8-hepsi  9-mahsun  10-dorıan 11-Ajdarbu böylee devam edr gider 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2009, 16:45:10 Gönderen: mkmaster »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2009, 20:21:21 » |
evan
Yeni Üye
EvaPower 0
kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna
|
salim (jalede jale üff ne jale aloooo) atiye burçlardan kızlaradan rıdvan (MALİYE ÖĞRENCİSİ DPÜ) finaller oda arkadaşımmmmm iğrenç espirilerden yurt yemeklerinden tikilerden kokoşlardan boş insanlardan dolu gözüküpte boş olan insanlardan makyaj yapmaktan etek giymekten küfürden kavgadan arkadaşlardan şaçma sapan gündüz kuşağı kadın programlarıdan fenerlilerden amatör rock gruplarından kızların çığlıklarından kızların dedikodularından mustafa topaloğlu vj bülent dahada bitmezzzzzzz 
|
|
|
|
|
|
amyleeeeeewindtifone
|
|
|
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2009, 18:23:19 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
dinlemediklerimin hepsinden nefret ediyorum:D ama ismail yk dan ayrı bir nefret ediyorum hele ki cankan kardeşlerden daha bi nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2009, 11:13:18 » |
meLisa___
Yeni Üye
EvaPower 0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2009, 22:12:13 » |
RaQueL
Yeni Üye
EvaPower 0
RQu(E)vanescence
|
arkadaşlar saymakla bitmez walla:)
|
|
|
|
|
|
Evanescence Forever! 
|
|
|
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2009, 18:52:51 » |
busra
Yeni Üye
EvaPower 0
|
hepsi can kan 4 yuz ismail yk(berbat)  sultana ibrahım tatlıses daha da lıste uzar boyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2010, 15:44:37 » |
|
amylee-brit
|
ismail yk cankan mp3 franz ferdinand (sırf hem buna hem de evanescence'a alternatif rock dedikleri için nefret ediyorum) taylor swift tüm disney ve benzeri yıldızlardan (yeni yetmeler sadece brit-xtina-justine saygılar)
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2010, 13:56:48 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2010, 17:59:39 » |
|
amylee-brit
|
Çok fazla var ama en basit örneği şu yeni çıkan Mercan adlı yaratık  evet ya arkadaşım iki gündür "takıldım ben birine, sana değil kardeşine" diyip duruyo bi de okan bayülgenin programına çıktı ve "hepsi gay" diye bi şarkı söyledi lanet olsun o daha beterdi 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2010, 19:48:05 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
Çok fazla var ama en basit örneği şu yeni çıkan Mercan adlı yaratık  evet o da var ama en başta ismail yk.. ıyyhh.. hele facebook şarkısı yok mu..öögghh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|