« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2010, 14:28:40 » |
NomadiC+
Jr. Member

EvaPower 0
|
Miley cyrus High School Musical'ın tüm kadrosu (zac efron,vanessa bilmemne,ashley tisdale..) Justin Bieber Selena Gomez 'meLisa__' nın yorumuna genel olarak katılıyorum  Birtek Th konusunda şüpheciyim. Aslında ben Th'den çok gördükleri boş ilgiye sinir oluyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 14 Haziran 2010, 17:32:14 » |
|
tenacious_D
|
Çok fazla var ama en basit örneği şu yeni çıkan Mercan adlı yaratık  evet ya arkadaşım iki gündür "takıldım ben birine, sana değil kardeşine" diyip duruyo bi de okan bayülgenin programına çıktı ve "hepsi gay" diye bi şarkı söyledi lanet olsun o daha beterdi  hahaha bende gecen gün radyoda duydum gül gül öldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2010, 22:16:10 » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2010, 18:30:16 » |
|
amylee-brit
|
demi lovato- miley cyrus- selena gomez 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2010, 18:22:41 » |
|
amylee-brit
|
Ben Selena Gomez'i seviyorum. Merak ettim; siz neden nefret ediyorsunuz?
tıkladığım her yerde onların olmasından dolayı 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #20 : 17 Haziran 2010, 19:52:32 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
tıkladığım her yerde onların olmasından dolayı  ben bu sebepten dolayı justin bieber den nefret ediyorum.. ne dergisi alsam .. içinden bu çocuğun resimleri,posterleri,haberleri vs. çıkıyor.. yetti valla.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2010, 23:14:08 » |
|
tenacious_D
|
tıkladığım her yerde onların olmasından dolayı  ben bu sebepten dolayı justin bieber den nefret ediyorum.. ne dergisi alsam .. içinden bu çocuğun resimleri,posterleri,haberleri vs. çıkıyor.. yetti valla..  aynen ama sadece buda deil bi ara da okulda 10 15 tiki üzerine kendilerinin ve justin bierber resmi basılı tişörtle okula geliolardı tam 2 hafta boyunca hiç üzerlerinden cıkarmadılar gidip küfür edicektim kendiniz yetmiosunuz bu tişörtlerle daha da kötü bi görüntü kirliliği olusturuosunuz die 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 18 Haziran 2010, 13:28:20 » |
sPook..
Jr. Member

EvaPower 0
|
-Anti Amy Lee diyenler bunun başını çekiyo ( Amy'm avril denen popçunun özentisiymiş peh ! )  -Avril Lavigne -Demi lovato -Miley cyrus (Ukala onun adı..) -Justin Bieber -Hepsi -İsmail Yk -Jonas Brothers -Cankan ( öğk ) -Hadise Daha bir dünya var ama hatırlamıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 06 Temmuz 2010, 14:50:17 » |
|
Burcu