Doğmuş olmamı şanssızlık saydığım zamanlar da var ama şans olarak saydığım günlerin sayısı az değildir o yüzden hakkını yiyemem..
Yaşadığım şehirde gidebileceğim,gitsem de rahat edebileceğim fazla mekan yok;gerçi onu da canım arkadaşlarımla birlikte olunca önemsemiyoruz,her yer aynı bizim için..
Buraya kadar bugünkü iyimserliğim nedeniyle fazla bir şey çıkmadı

Etrafımda rock,metal dinleyen insan sayısı neredeyse 0!Neredeyse diyorum çünkü 1 kişi var o da müzik muhabbeti yapmaya veya beraber dinlemeye müsait değil!!
Etrafta çok fazla kıro ve/veya kendini yakışıklı sanan tipsiz var!!
Okulda her taraf tipsiz kaynıyor!!
Hepimizin makine gibi olması gerektiği,dersten başka bir şey düşünmememizin istendiği bir okulda okuyorum!Okul genel anlamda iyi ama bu özelliği berbat onun için okulu direk şanssızlıktan saymadım!
Bugüne kadar kimden biraz hoşlansam genelde başta onun da benden hoşlandığını düşündüm hatta herkes düşündü;sonra ya bi halt olmadı ya da oldu ama kötü oldu!!
Aklıma fazla bir şey gelmiyor ama bugün büyük şanssızlıklarımdan birini yaşadım!Yemekhaneye gitmek için birinin gitmesini bekliyordum(tuhaf oldu ama) en sonunda gitmeyeceğine karar verip gittim yedim yemeğimi;ben yemeği bitirdim tam çıkarken o girdi içeri

Çok büyük şanssızlıklarım yoksa da,son örnekteki gibi olanları çokk sık yaşadığım bir gerçek!!Aslında olumsuzluklar var tabi hayatımda ama her şeye şanssızlık olarak bakarsak çekilmez olur daha çok iyi şeyleri görmeye çalışıyorum..Neyse ki onlar da az değil!